Disconnect

Disconnect

Disconnect

Disconnect

Disconnect je besplatan alat koji vam omogućava da se otarasite dosadnih reklama, trackera (pratilaca) i drugih malicioznih sadržaja dok surfujete internetom koristeći Mozilla Firefox browser.

On predstavlja malu ekstenziju, koja se nakon preuzimanja smešta u toolbar-u navedenog browser-a.

Prilikom otvaranja bilo koje stranice prikazaće vam broj blokiranih online upita i zahteva. Klikom na njegovu ikonicu možete da vidite i detaljniju statistiku. Ona vam daje na uvid koje su to stavke od kojih vas odbranio, kao i koje kompanije su pokušale da vam nametnu njihov sadržaj ili prate vaše kretanje na sajtu itd. Čekiranjem ili de-čekiranje određenih polja upravljate njima.

Disconnect neće usporiti vaše surfovanje. Naprotiv, kako automatski blokira navedene sadržaje omogućava i brže učitavanje svih stranica, a koliko ste vremena uštedeli njegovim korišćenjem takođe možete da vidite klikom na ovu ekstenziju.

Disconnect je zaista odličan dodatak za Mozilla Firefox browser. Svim korisnicima ovog browser-a toplo preporučujemo da ga isprobaju.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4,80 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *