Junkware Removal Tool

Junkware Removal Tool

Junkware Removal Tool

Junkware Removal Tool je besplatan program koji vam omogućava da efikasno uklonite neželjene reklame (adware komponente), toolbarove i potencijalno neželjene programe (PUPs) sa računara.

Junkware Removal Tool svoj posao obavlja u CMD (Command prompt) okruženju, stoga njegovo korišćenje ne zahteva prethodnu instalaciju već jednostavno pokretanje njegovog izvršnog fajla.

Po automatizovanom procesu ovaj alat uspešno čisti sve tragove neželjenih programa, uključujući njihove servise, procese, fajlove, foldere i registarske ključeve.

Kada pokrenete Junkware Removal Tool potrebno je da kliknete bilo koju komandu na tastaturi kako bi proces skeniranja i čisčenja započeli. Po završetku, pogram će vam samo prikazati izveštaj svih uklonjenih ili popravljenih stavki u .txt formatu.

Junkware Removal Tool je mali i vrlo koristan alat, koji efikasno eliminiše većinu neželjenog softvera sa računara. On predstavlja ubedljivo najbrže i najlakše rešenje za softversko čišćenje ekstremno zapuštenih računara koji su prepuni raznih neželjenih programa. Preporučujemo ga svim korisnicima.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

4 Komentara

 • Meni je uradio posao. Sredio je problem sa iskacucim prozorrima kod otvaranja sajtova koji su prouzrokovali neki nezeljeni dodaci kod instaliranih programa. Imam pitanje: Kako opet da pokrenem program? Posto nakon prve intervencije ostavi samo izvestaj na desktopu ali ne mogu da nadjem njegov izvrsni fajl i ponovo pokrenem skeniranje?

 • Postovani, ako ja napisem komentar, sugestiju ili kritiku za neki program i sl. a Vi ga samo procitate i Vas admin ga prosto samo „ne-perihvati“, cemu onda tzv. saradnja u stilu „napisi novi komentar“? Inace ja Vas stalno pratim, ucim, citam saznajem nesto korisno i sl. ali ovakav odnos ne samo (mozda) prema meni, zaista nije korektan. Ja ovde komentarisem, ne zbog Vas, vec zbog svih nas koji pratimo vas trud i rad na ovom sajtu.

  I da ponovim, ovaj programcic samo pravi STETU u samoj bazi windows-a (CMD), meni je cak obrisao browser „Torch“, sto je van svake pameti i jos nekoliko legitimnih programa (ne krekovanih).

  • Poštovani gospodine Ostojiću,

   Vaš prethodni komentar je obrisan zato što ste zakačili ceo scan log Junkware Removal Tool-a, a tome def. nije mesto u komentarima jer nam razbija layout stranice. Naša uređivačka politika je takva, da odobravamo isključivo komentare od kojih naši čitaoci mogu imaju koristi. S obzirom da sve ovo radimo volonterski, nismo dužni nikome da se pravdamo zašto je neki komentar odobren ili ne, tako da smatrajte ovo za gest dobre volje.

   Što se tiče Junkware Removal Tool-a, ovde imate kompletnu listu šta on sve briše → thisisudax.org.

   Obrisao Vam je Torch, zato što on često dolazi kao nasilno instaliran program u paketu sa nekim drugim softverom. Junkware Removal Tool je proglašen za jedan od najboljih alata za borbu protiv nepoželjnih programa od strane svetskih sigurnosnih stručnjaka, tako da, to što po Vašem mišljenu nije kako treba, ne znači da je to stvarno tako.

 • No results for „Junkware Removal Tool“. 🙂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *