Advanced Uninstaller Pro

Ažurirano: april 27th, 2022
Advanced Uninstaller Pro

Advanced Uninstaller Pro

Advanced Uninstaller Pro je besplatan program koji vam omogućava da deinstalirate bilo koji program na vašem računaru bez zaostalih fajlova, foldera i registarskih ključeva.

Advanced Uninstaller PRO ima sposobnost monitoringa instalacija, pri čemu vodi evidenciju o svim nastalim promenama na računaru tokom instalacije nekog programa. Na taj način omogućava kasniju kompletnu deinstalaciju istog, bez ostavljanja bilo kakvih tragova.

Takođe, ovaj program vam omogućava da obrišete privremene fajlove Windowsa, Internet Explorera, Firefoxa i Google Chroma, da uklonite neželjene toolbarove iz browsera, pluginove i takozvane hijackere. Na raspolaganju su vam i alati za brisanje dupliranih fajlova, fontova i prečica. Zatim, tu je i opcija Registry Cleaner za čišćenje, defragmentaciju i optimizaciju registry baze. Pomoću ovog programa možete jednostavno da uredite listu programa i servisa koji se pokreću sa Windowsom, uredite Start meni i Control panel itd.

Advanced Uninstaller PRO  predstavlja paket vrlo korisnih alata za održavanje sistema. Izuzetno je stabilan i efikasan u obavljanju posla kome je namenjen. Stoga ga toplo preporučujemo svim korisnicima koji su u potrazi za programom ove vrste.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • „The file contain threats“. Antivirus ne dozvoljava instalaciju.Kako je mogao da prođe ovde?

    • Mnogi antivirusi greškom detektuju sasvim ispravne programre kao pretnju, Advanced Uninstaller Pro je 100% u redu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *