Lookeen free

Lookeen free

Looken free

Lookeen free je besplatan program koji vam omogućava da brzo i jednostavno pronađete željene fajlove na vašem računaru.

Nakon instalacije, program vrši indeksiranje svih datoteka koje posedujete i time omogućava da vaše pretraživanja bude  trenutno tj. da prilikom unosa samo delimičnog naziva vaše željene pretrage rezultati postaju odmah vidljivi.

Trajanje tog procesa zavisi od količine podataka smeštenih na vašim hard diskovima. Naredna indeksiranja možete podesite da obavlja u realnom vremenu, na određeno vreme, u određenom periodu koji vi postavite ili da to obavljate ručno.

Looken free nudi nekoliko filtera. Ukoliko želite da se usmerite na određenu particiju ili datum kreiranja, modifikovanje fajla možete to učinite veoma jednostavno. Program čuva u svojoj istoriji sve vaše prethodne upite, kojima možete da pristupite svakog trenutka kako ne bi isti proces ponavljali.

Looken free vam omogućava da fajlove otvorite tj. pregledate u samom panelu programa, bez potrebe izlaženja iz njega, kako bi se uverili da li je to ono što vi tražite. Takođe, neke od  dokumenata možete i direktno da uređujete.

Još jedna dobra strana ovog programa je ta što se smešta u Sistem Tray- u, tako da je uvek pri ruci.

Svim korisnicima koji poseduju veliki broj fajlova i foldera na računaru toplo preporučujemo da isprobaju Lookeen free, kako bi se uverili u njegovu funkcionalnost.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *