Sumatra PDF

Sumatra PDF

Sumatra PDF

Sumatra PDF je besplatan program, otvorenog koda, koji služi za pregledanje PDF dokumenata.

Njegova portabilna verzija vam omogućava da ga koristite bilo gde, bez potrebe prethodne instalacije. Dovoljno je samo da raspakujete njegovu ZIP datoteku kako bi bio spreman za koriščenje.

Sumatra poseduje jednostavan korisnički interfejs. Glavna linija unutar ovog programa se sastoji samo od najvažnijih alata potrebnih za normalan rad sa PDF dokumentima.

Pored opcija za otvaranje dokumenata i njihovog štampanja, na raspolaganju su vam alati za uvećavanje i umanjivanje stranica, prikazivanje kompletne stranice ili po širini prozora. Tu se nalazi  i opcija za pretraživanje teksta.

Dodatne funkcije možete pronaći u meniju ovog programa, kao što su: rotacija sadržaja, način prikazivanja (Fullscreen, Pressentation), čuvanje omiljenih stranica itd.

Program podržava i druge formate, medju kojima su: MOBI, EPUB, XPS, CHM, DjVu i CBR.

Sumatra PDF troši minimalne sistemske resurse, što ga čini dobrim programom za obavljanje ovog posla. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *