PDFill Free PDF Tools

PDFill Free PDF Tools

PDFill Free PDF Tools je besplatan program za menjanje i kreiranje PDF fajlova. Ovaj program vam omogućava menjanje, deljenje, spajanje, enkripciju, dešifrovanje, rotiranje, ponovno fromatiranje, dodavanje vodenog žiga, pretvaranje slika u PDF, skeniranje u PDF itd.

Spajanje dva ili više PDF fajlova u jedan, deljenje ili menjanje redosleda stranica u PDF fajlu i čuvanje u novi fajl, zaštita PDF dokumenta šifrom ili dešifrovanje već zaštićenog fajla sa 40-to ili 128-bitnom enkripcijom, rotiranje stranica za 90, 180 i 270 stepeni, kropovanje strane da joj se izmeni izgled za štampu ili pregled, podešavajući samo margine.

Stavite više stranica u jednu stranu kako biste uštedeli papir i toner za štampanje. Dodajte sa lakoćom Header i Footer da u PDF dokument uključite podatke, kao što su datum, vreme, brojevi stranica ili naslov dokumenta.

Dodajte vodeni žig u vaša PDF dokumenta koristeći formatirani tekst ili koristeći sliku (BMP, JPG, GIF, PNG, TIFF i VMF). Konvertujte slike (BMP, JPG, GIF, PNG, TIFF i VMF) u PDF fajlove sa opcijama da podešavate izgled dokumenta. Konvertujte PDF stranice u slike (gif, jpg, bmp i TIFF) sa mogućnošću da podešavate izlaznu rezoluciju. Obrišite ili izlistajte forme unutar PDF fajla. Skenirajte bilo šta i pretvorite to u PDF fajl ili u slike (PNG, JPG, BMP , TIF i GIF).

PDFill Free PDF Tools radi i pod 32 i pod 64 bit verzijama Windows-a. Naša jedina zamerka na ovaj sjajni PDF alat, je po malo komplikovan korisnički interfejs. Međutim, s obzirom na bogatstvo opcija i sve mogućnosti, ne možemo reći da je interfejs loš. Treba će vam malo vremena da se naviknete ali brzo će te „ući u štos“.

Zajedno sa ovim programom, evo liste potpuno besplatnih alata koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za rad sa PDF dokumentima:

  • Foxit Reader – najbolji i najbrži besplatan program za pregled PDF dokumenata
  • PrimoPDF – najbolji besplatan program za kreiranje PDF dokumenata
  • PDFill Free PDF Tools – najbolji besplatan program za izmene na već postojećim PDF dokumentima

Ako vam je potrebno da pretvarate PDF fajlove u Word dokumenta, to možete uraditi besplatno i online na linku: pdfonline.com/pdf-to-word-converter

Sistemska zahtevnost:

Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

2 Komentara

  • pouzdan i dobar programčić.

  • Lep, pouzdan i koristan program.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *