Free WiFi Hotspot

Free WiFi Hotspot

Free WiFi Hotspot

Free WiFi Hotspot je besplatan program koji vam omogućava da pretvorite vaš računar u virtuelni wireless ruter i time podelite bilo koju dostupnu internet konekciju sa drugim uređajima (mobilnim telefonima, laptopovima, tabletima itd.)

Sve što vam je potrebno, pored ovog programa, da to učinite je da imate ugrađenu Wi-Fi karticu u svom računaru.

Free Wifi Hotspot je vrlo jednostavan za korišćenje. Nakon pokretanja, potrebno je samo da odaberete mrežu koju želite da podelite, definišete naziv i njegovu pristupnu šifru. Da bi postali vidljivi ostalim uređajima koji imaju podršku za Wi-Fi konekciju, potrebno je samo da kliknete opciju start, a da bi isti proces prekinuli tu je opcija stop.

Free Wifi Hotspot troši minimalne sistemske resurse, neće ometati vaš rad na računaru. Program radi tačno ono čemu je namenjen, a to je kreiranje virtuelnog rutera i Wi-Fi mreže pomoću wireless kartice vašeg računara.

Ako tražite način da napravite Wi-Fi mrežu uz pomoć wireless kartice vašeg računara, savetujemo vam da probate Free WiFi Hotspot, završava posao bez ikakvih komplikacija.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 3,71 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Pozdrav.
    Kada pritisnnem start dodje mi: „Error Can not create the Microsoft virtual wifi miniport adapter“
    Wifi mi je ukljucen ali nece

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *