Hamster Free ZIP Archiver

Hamster Free ZIP Archiver

Hamster Free ZIP Archiver

Hamster Free ZIP Archiver je besplatan program za kompresovanje fajlova i rad sa arhivama.

Predstavlja alat koji koristi optimalne postavke kompresije i produktivnosti i na najbolji način iskorišćava mogućnosti procesora s više jezgara.

Poseduje veoma moćan i intuitivan korisnički interfejs, u okviru kojeg nudi opcije za kompresovanje i dekompresovanje Zip, WinZip, 7zip, WinRAR arhiva, za definisanje cloud servisa (DropBox, Yandex.Disk, OneDrive, Google Drive) za direktno čuvanje podataka, za postavljanje određenih zaštita itd.

Veoma je jednostavan za upotrebu. Da bi ste dekompresovali ili kompresovali pojedine fajlove, sve što je potrebno da uradite je da iste drag & drop metodom prevučete u glavni panel ovog programa i izaberete opciju koja vam je na raspolaganju.

Hamster Free ZIP Archiver je mali alat koji svoj posao, kompresovanje i dekompresovanje fajlova, obavlja veoma dobro. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,75 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *