HeavyLoad

HeavyLoad

HeavyLoad

HeavyLoad je besplatan program za stresiranje hardverskih komponenata računara.

Poseduje intuitivan korisnički interfejs, koji je obogaćen različitim dijagramima za grafički prikaz raspodele resursa. Na njima se mogu videti opterećenje procesora, potrošnja radne memorije, kao i stanje slobodnog prostora na hard disku.

Program raspolože sa nekoliko testova za stresiranje koji se po difoltu obavljaju kontinualno, ali se mogu vremenski ili po pojedinačnim uslovima ograničiti. Naime, mogu se ograničiti na osnovu broja jezgara, brzine memorije, slobodnog skladišnog prostora i tome slično.

Pored lažnog stresiranja procesora i grafičke kartice, pomoću alokacije memorije, pisanje podataka u privremeni fajl, TreeSize testa koji u isto vreme pristupa velikom brojem fajlova može se stresirati i hard disk, kao i druge komponente računara.

Dostupan je za 32-bitnu i 64-bitnu verziju sistema, kako u klasičnom tako i u portabilnom izdanju gde upotreba programa ne zahteva prethodnu instalaciju.

HeavyLoad je mali ali moćan alat za stresiranje hardverskih komponenata računara. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *