IceCream Screen Recorder

IceCream Screen Recorder

IceCream Screen Recorder je besplatan program za snimanje aktivnosti na desktopu u vidu slika (screenshot-ova) ili video zapisa.

IceCream Screen Recorder je vrlo jednostavan za upotrebu. Pre početka bilo kog procesa snimanja zahtevaće se od vas da proizvoljno definišete površinu na kojoj će to izvršiti. Nakon toga, program vam daje mogućnost da crtate, ubacujete tekst, strelice u obeleženi prostor. To može da vam znatno olakša posao prilikom prezentovanje i objašnjavanja stvari u video tutorijalima.

Fotografije napravljene u ovom programu možete da sačuvate u PNG ili JPG formatu, kao i da  direktno prebacite u cloud okruženje, čime dobijate link odakle možete jednostavno da podelite sliku sa svojim prijateljima na Facebook-u, Twitter-u, Google+ itd. Što se tiče video zapisa, oni mogu samo da se čuvaju lokalno tj. na računaru u MKV formatu.

U podešavanjima ovog programa možete da postavite prečice na tastaturi za raspoložive funkcije koje vama odgovaraju. Zatim, možete da podesite da prilikom snimanja video zapisa ikonice na desktopu i strelica miša budu sakriveni, a tu je i opcija za podešavanje zvuka.

Ukoliko vam je potreban jednostavan i lak za korišćenje, program za snimanje desktopa, onda je IceCream Screen Recorder odlično rešenje za vas.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 2,40 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Maksimalno trajanje snimka je 5 minuta, ako hoćete duže mora da se plati…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *