Open Hardware Monitor

Open Hardware Monitor

Open Hardware Monitor je besplatan program, otvorenog koda, koji služi za praćenje temperature senzora, brzine ventilatora, napona, opterećenja i brzine hardverskih komponenti vašeg računara.

Open Hardware Monitor je portabilan program (ne instalira se), dovoljno je ekstraktovati njegovu ZIP datoteku u željeni direktorijum kako bi bio spreman za korišćenje. Poseduje jednostavan korisnički interfejs i sve potrebne informacije prikazuje na jednom mestu.

Pomoću ovog programa možete da vidite podatke o temperaturi i voltaži procesora (za svako jezgro ponaosob) i matične ploče, temperature hard diskova, brzini okretanja ventilatora, frekvenciji takt-signala grafičke kartice, opterećenju i temperaturi nosećeg čipa i informacije o memoriji računara. Program detektuje maksimalne i minimalne vrednosti svake komponente, nudi vam i opciju njihovog grafičkog prikaza. Ukoliko želite da sačuvate izveštaj možete to učiniti u .txt formatu.

Open Hardware Monitor možete da podesite da se pokreće zajedno sa operativnim sistemom, kao i da vam određene informacije o pojedinim komponentama prikazuje u System Tray-u ili putem Widget-a. Widget možete da prilagodite vama tj. da odredite i zaključate njegovu poziciju, promeniti nivo transparentnosti i veličinu fonta.

Open Hardware Monitor je mali program koji detektuju sve senzore računara sa velikom preciznošču. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *