Open Hardware Monitor

 Open Hardware Monitor

Open Hardware Monitor je besplatan program, otvorenog koda, koji služi za praćenje temperature senzora, brzine ventilatora, napona, opterećenja i brzine hardverskih komponenti vašeg računara.

Open Hardware Monitor je portabilan program (ne instalira se), dovoljno je ekstraktovati njegovu ZIP datoteku u željeni direktorijum kako bi bio spreman za korišćenje. Poseduje jednostavan korisnički interfejs i sve potrebne informacije prikazuje na jednom mestu.

Pomoću ovog programa možete da vidite podatke o temperaturi i voltaži procesora (za svako jezgro ponaosob) i matične ploče, temperature hard diskova, brzini okretanja ventilatora, frekvenciji takt-signala grafičke kartice, opterećenju i temperaturi nosećeg čipa i informacije o memoriji računara. Program detektuje maksimalne i minimalne vrednosti svake komponente, nudi vam i opciju njihovog grafičkog prikaza. Ukoliko želite da sačuvate izveštaj možete to učiniti u .txt formatu.

Open Hardware Monitor možete da podesite da se pokreće zajedno sa operativnim sistemom, kao i da vam određene informacije o pojedinim komponentama prikazuje u System Tray-u ili putem Widget-a. Widget možete da prilagodite vama tj. da odredite i zaključate njegovu poziciju, promeniti nivo transparentnosti i veličinu fonta.

Open Hardware Monitor je mali program koji detektuju sve senzore računara sa velikom preciznošču. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *