Instagram – Rad sa više naloga

Ažurirano: novembar 16th, 2020
Instagram – Rad sa više naloga

Instagram

Novost koja će svakako obradovati ljubitelje Instagram aplikacije koji svakodnevno manipulišu sa više naloga, bilo zbog posla ili nečeg drugog, je ta da je u okviru nje uvedena podrška za rad sa više profila.

Naime, Instagram je nakon nekoliko meseci testiranja konačno uveo mogućnost da korisnici na svojim aplikacijama istovremeno koriste više profila i da se između njih prebacuju na vrlo jednostavno način.

Ukoliko želite da koristite ovu mogućnost, to možete učiniti preko podešavanja Instagram profila (kome pristupate sa profilne stranice klikom na gornji levi ugao) izborom opcije Add Account. Nakon čega će vam se pojaviti izbor gde trebate da izaberete Log Into Existing Account i na kraju će vam otvoriti login stranica gde treba unesete parametre za pristup nalogu sa kojim želite da se povežete.

Kada to budete učinili dalje prebacivanje između profila možete obavljate na dva načina:

1. Klikom na korisničko ime profila, pa u padajućem meniju izborom naziva drugog profila ili
2. pritiskom i držanjem na profile ikonicu, koja će vam se prikazivati u donjem desnu uglu tokom korišćenja Instagram aplikacije.

Prebacivanje između Instagram profila

Instagram će vam jasnije prikazivati profilnu sliku kako bi u svakom trenutku znali koji vam je nalog aktivan.

Ukoliko ipak u nekom trenutku budete želite da uklonite neki nalog, to opet možete da učinite odlaskom na postavke profila, pa izborom Log out of [username] tog naloga.

Novi updejt ove aplikaciju doneo je sa sobom još jednu novinu. Pritiskom i držanjem određene fotografije u rezultatima pretrage ili okviru nečijeg profila, istu čete videti u većem planu zajedno sa opcijama da je komentarišete, delite ili lajkujte.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 3,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *