Chrome Cleanup Tool

Ažurirano: septembar 27th, 2021
Chrome Cleanup Tool

Chrome Cleanup Tool

Chrome cleanup tool je besplatan alat za uklanjanje malicioznih sadržaja iz Google Chrome browser-a.

Predstavlja alat koji uspešno izlazi na kraj sa svim sumnjivim ponašanjima Google Chrome browsera, bilo da je to pojavljivanje čudnih reklama, iskačućih prozora (pop-up-ova), dodatnih traka (toolbar-ova) ili nešto slično.

Prilikom preuzimanja i pokretanja, Google cleanup alat automatski će izvršiti skeniranja vašeg računara u potrazi za virusima koji ometaju rad Google Chrome browsera. Po završetku, obavestiće vas o broju pronađenih i rešenih problema.

Ukoliko ipak dobijete povratnu informaciju da nijedan problem nije pronađen, na raspolaganju će vam biti druga opcija, a to je da resetujete Chrome podešavanja. Tom prilikom, ovaj alat će vam resetovati početnu stranicu, stranicu nove kartice i pretraživača, onemogućiti dodatke i otkačiti sve kartice. Takođe, će obrisati druge privremene i keširane podatke, poput kolačića.

Google cleanup tool je mali ali efikasan alat za uklanjanje malicioznih sadržaja koji ometaju rad Google Chrome browsera. Stoga, ukoliko primetite neka sumnjiva ponašanja vezano za navedeni browser preporučujemo vam da ovaj alat isprobate.

Nampomena: Google je prestao da razvija Chrome Cleanup Tool kao posebnu alatku, tako da više nije dosupan za preuzimanje. U novijim verzijama Chrome-a, Cleanup Tool je sada ugrađen u sam Chrome. U linku ispod smo linkovali uputstvo kako da očistite Google Chrome od nepoželjnih dodatatka, reklama i malvera.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *