Avidemux

Avidemux

Avidemux

Avidemux je besplatan program za osnovno uređivanje i obradu video zapisa.

Predstavlja video editor, otvorenog koda, koji je podržan na Windows, Linux i Mac OS X platformama.

Postoji i portabilna verzija ovog programa, čije korišćenje nije uslovljeno prethodnom instalacijom već samo pokretanjem izvršnog .exe fajla.

Avidemux krasi jednostavan i razumljiv upravljački interfejs koji je sadržan od osnovnih opcija za uređivanje video zapisa. Među dostupnim alatima nalaze se alat za isecanje neželjenih delova, za određena nalepljivanja i umetanja, za konvertovanje, rotiranje, filtriranje itd.

Program podržava rad sa popularnim video i audio formatima, među kojima se nalaze: AVI, FLV i MPEG za video, MP3, WAV I OGG za audio. Pruža mogućnost da se u okviru njega različiti procesi automatizuju kreiranjem i učitavanjem njemu svojstvenih skripta.

Avidemux je mali ali dovoljno moćan program za efikasno uređivanje i obradu video zapisa. Ukoliko ste u potrazi za video editorom sa kojim možete lako i jednostavno da upravljate preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije osim 32-bitnog XP-a, Mac OS X, Linux

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4,40 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *