Gmailify: Najbolje od Gmail-a, bez @gmail adrese

Gmailify: Najbolje od Gmail-a, bez @gmail adrese

Gmailify

U poslednjih godinu dana bili ste u mogućnosti da koristite Gmail aplikaciju na Android uređajima kako bi pristupili bilo kojim e-mail nalozima, ali ne i da koristite mogućnosti Gmail servisa. Međutim, i to se promenilo.

Od sada možete da koristite Gmail aplikaciju sa drugim e-mail adresama i pritom da uživate u svim njenim prednostima: moćnoj zaštitu od neželjenih poruka, automatskom sortiranju mejlova na osnovu tipa (Promotions, Social itd.), brzoj pretragu na osnovu operatora napredne pretrage, jednostavnoj organizaciju i kategorizaciji pošte i slično.

Sve što je potrebno da uradite je da otvorite Gmail aplikaciju, unesete pristupajuće parametre za bilo koji nalog i omogućite Gmailify (da se taj nalog poveže sa postojećim ili novim Gmail nalogom).

To možete učiniti na sledeći način:

  1. Otvorite Gmail aplikaciju na Android telefonu ili tabletu
  2. Uđete u Meni (pritiskom na gornji levi ugao)
  3. Izaberete opciju Settings
  4. Potom, nalog koji želite da povežete a koji nije Gmail
  5. Na kraju, opciju Link Account (Poveži nalog).

Kada povežete neku drugu e-mail adresu sa Gmail-om, videćete njene mejlove u okviru povezane Gmail adrese i u Gmail aplikaciji za Android i na web adresi → mail.google.com.

Ako se predomislite, uvek možete da opozovete vezu adrese sa Gmail-om. Istim redosledom koraka kao u prethodnom slučaju, sem što na kraju umesto „Poveži nalog“ treba da izaberete opciju „Opozovi vezu“. Kada to budete učinili, Gmail će prestati da vam prikazuje nove poruke sa drugog naloga.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *