PDFescape

PDFescape

PDFescape

PDFescape je besplatan program za pregledanje, menjanje i kreiranje PDF dokumenata, zasnovan na online platformi.

Ovaj PDF editor vam omogućava da uz pomoć internet konekcije i Google Chrome, Mozilla, Internet Explorer ili Safari browser-a jednostavno kreirate nov PDF dokument ili otvorite i izmenite postojeći koji skladišten na računaru ili nekoj web adresi. Sve to bez nekog uslovnog registrovanje za dokumente do 10 MB ili 100 stranica.

U okviru svog interfejsa, PDFescape na raspolaganju vam nudi alate za ubacivanje i brisanje teksta, podvlačenje istog, za crtanje po stranici, za dodavanje slika, linkova i svojstvenih poruka, za rotiranje stranica itd.

Njegova upotreba je veoma jednostavna i svedena na svega nekoliko koraka.

Da bi ste uredili neki PDF dokument potrebno je da otvorite stranicu PDFescape.com/open i izaberite opciju „Upload PDF to PDFescape“. Zatim, drag&drop metodom da prevučete PDF dokument koji želite da izmeniti ili da isti selektujte putem opcije „Odaberi datoteku“.Nakon čega će se izabrani dokument uploadovati i sa svojim izmenama možete da započnete. A kada iste izmene budete želeli da sačuvate, to možete učiniti klikom na ikonice Save ili Save & Download koje su smeštene uz levu ivicu ekrana.

Ukoliko vam je potreban alat za brzo i jednostavno editovanje PDF dokumenta, PDFescape je idealno, a potpuno besplatno rešenje za vas. Preporučujemo vam da ga isprobate.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Odličan alat za pregledanje, menjanje i kreiranje PDF dokumenata!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *