PDFescape

PDFescape

PDFescape

PDFescape je besplatan program za pregledanje, menjanje i kreiranje PDF dokumenata, zasnovan na online platformi.

Ovaj PDF editor vam omogućava da uz pomoć internet konekcije i Google Chrome, Mozilla, Internet Explorer ili Safari browser-a jednostavno kreirate nov PDF dokument ili otvorite i izmenite postojeći koji skladišten na računaru ili nekoj web adresi. Sve to bez nekog uslovnog registrovanje za dokumente do 10 MB ili 100 stranica.

U okviru svog interfejsa, PDFescape na raspolaganju vam nudi alate za ubacivanje i brisanje teksta, podvlačenje istog, za crtanje po stranici, za dodavanje slika, linkova i svojstvenih poruka, za rotiranje stranica itd.

Njegova upotreba je veoma jednostavna i svedena na svega nekoliko koraka.

Da bi ste uredili neki PDF dokument potrebno je da otvorite stranicu PDFescape.com/open i izaberite opciju „Upload PDF to PDFescape“. Zatim, drag&drop metodom da prevučete PDF dokument koji želite da izmeniti ili da isti selektujte putem opcije „Odaberi datoteku“.Nakon čega će se izabrani dokument uploadovati i sa svojim izmenama možete da započnete. A kada iste izmene budete želeli da sačuvate, to možete učiniti klikom na ikonice Save ili Save & Download koje su smeštene uz levu ivicu ekrana.

Ukoliko vam je potreban alat za brzo i jednostavno editovanje PDF dokumenta, PDFescape je idealno, a potpuno besplatno rešenje za vas. Preporučujemo vam da ga isprobate.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

1 Komentar

  • Odličan alat za pregledanje, menjanje i kreiranje PDF dokumenata!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *