QuiteRSS

QuiteRSS

QuiteRSS

QuiteRSS je besplatan program, otvorenog koda, za praćenje novosti sa web sajtova. Podržan je na Windows, Linux i Mac OS X platformama.

Predstavlja takozvani RSS čitač koji vam omogućava da automatski preuzimate najnovije informacije sa vaših omiljenih web sajtova. Umesto da konstantno posećujete sajtove kako biste videli da li se na njima pojavila nova vest ili članak, možete da koristite ovaj alat koji će uz pomoć RSS feedova taj posao obavljati umesto vas.

QuiteRSS poseduje intuitivan korisnički interfejs, sastoji se od opcija za automatsko ažuriranje izvora vesti, korisničkih filtera, opcija za vizuelna i audio podešavanje, za definisanje prečica na tastaturi itd.

Sve prikupljene novosti tokom korišćenja ovog programa možete sortirate po različitim kriterijumima, kategorijama i prethodno definisanim oznakama. Takođe, tokom pregledanja možete prilagoditi izgled stranica na kojima se nalaze, omogućavanjem ili onemogućavanjem prikaza slika, oglasa, izvora i sličnih stvari radi udobnijeg čitanja.

QuiteRSS je mali ali koristan program koji vam omogućava da na jednostavan način uvek budete u toku sa najnovijim internet dešavanjima. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS X, Linux

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija QuiteRSS za Windows koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete portabilnu verziju ili verziju za Mac OS ili Linux kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *