Kako sakriti sadržaj SMS poruke na zaključanom ekranu na Android-u

Kako sakriti sadržaj SMS poruke na zaključanom ekranu na Android-u

SMS poruke su deo mobilnih telefona još od najranijih dana. Danas, pomoću SMS poruka dobijamo mnogo bitnih i privatnih informacija, kao što su izvodi računa banaka, poruke sa posla ili nežne reči razmenjene sa našim partnerom.

Na zaključanom ekranu našeg mobilnog telefona prikazuje se tekst SMS poruke i tu poruku svako može da pročita. Postoji nekoliko načina da rešimo ovaj problem, a verovatno najjednostavniji je da sakrijemo sadržaj SMS poruke na zaključanom ekranu.

Pogledajte naš video u kome vam pokazujemo kako sakriti sadržaj SMS poruke na zaključanom ekranu na Android-u. U zavisnosti od Android uređaja koji imate, ovaj proces se može pomalo razlikovati, ali će biti sličan ovome koji ćemo vam pokazati.

Video transkript:

  1. Uđite u podešavanja (Settings)
  2. Pritisnite na Notifications
  3. Pritisnite na Lock screen notifications
  4. Odaberite Don’t show da se notifikacija poruke uopšte ne prikazuje ili Show but hide contents da se prikaže notifikacija poruke ali da se sakrije sadržaj

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *