Kanbie – Organizacija radnih zadataka

Kanbie – Organizacija radnih zadataka

Kada naš posao zahteva svakodnevni rad na računaru svaka pomoć u organizaciji posla je dobrodošla. Za ovo imamo veliki izbor programa, ali većina je poprilično komplikovana za upotrebu, a mnogi od njih nisu besplatni ili zahtevaju dodatno plaćanje da bi dobili sve dostupne opcije.

Kanbie je besplatan plugin za Google Chrome internet pregledač koji će vam pomoći da bolje organizujete poslovne zadatke pomoću jednostavne to-do liste.

Kako radi Kanbie?

Kada instalirate Kanbie plugin njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu Google Chrome internet pregledača. Klikom na ovu ikonicu otvoriće se lepo dizajniran meni, koji je podeljen na tri kolone.

Kanbie meni

Nove zadatke dodajete klikom na znak plus, posle čega će se otvoriti polje u koje možete da upišete tekst zadatka. Pored teksta, možete i da dodate vreme i datim do kada zadatak treba da bude završen, a možete da dodate i oznaku (Lable) pomoću koje grupišete različite tipove zadataka. Kada završite sa izradom zadatka, pritisnite Enter na tastaturi i zadatak će se pojaviti u prvoj koloni, to jest zadatak koji tek treba da uradite.

Kada krenete sa izvršavanjem zadatka, zadatak prevucite do druge kolone koja predstavlja zadatke na kojima trenutno radite, a kada ga završite do treće, koja predstavlja urađene zadatke. Ukoliko želite da obrišete zadatak, prevucite ga do ikonice sa kantom za otpatke. Kao što vidite, Kanbie radi po jednostavnom principu i izuzetno je lak za korišćenje, a način na koji vam pomaže da organizujete svoje obaveze je odličan.

Kada u zadatak želite da dodate vreme, datum ili oznaku, to postižete tako što prilikom izrade zadatka ukucate specijalne karaktere, kao što su “t:” za dodavanje vremena ili “#” za dodavanje oznake, koji će pozvati meni za dodavanje ovih opcija. Ovo je jedini način da ovo uradite i za to nema nikakvih dugmića, što nam se nije baš svidelo.

Program sadrži i prečice na tastaturi za, na primer, kreiranje novog zadatka, otvaranje menija plugin-a i drugo, a ove prečice nije moguće promeniti, što nam se takođe nije svidelo.

Kanbie je zgodan i jednostavan način da organizujete svoje obaveze

Kanbie je zgodan program, koji nam na jednostavan način pomaže da organizujemo svoje radne zadatke. Nedostaci koje smo istakli ne smatramo tako velikim, a kada se naviknete, nećete ih ni primećivati. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili grešku, tako da Kanbie dobija našu preporuku.

Platforma:
Google Chrome

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *