Kitchen Design: 3D Planner – Dizajnirajte svoju kuću iz snova

Kitchen Design: 3D Planner – Dizajnirajte svoju kuću iz snova

Za mnoge, renoviranje kuće ili stana predstavlja pravo zadovoljstvo. Ipak, pre nego što krenete sa rušenjem zidova, predlažemo vam da napravite detaljan plan kako kasnije ne bi zažalili zbog svojih odluka. Aplikacija koju ćemo vam danas predstaviti će vam pomoći u ovome.

Kitchen Design: 3D Planner je besplatna aplikacija za Android koja će vam omogućiti da osmislite i dizajnirate svoju kuću iz snova.

Kako radi Kitchen Design: 3D Planner?

Kitchen Design: 3D Planner, u daljem tekstu samo Kitchen Design, je aplikacija koja se, kao što joj i ime kaže, fokusira na dizajniranje kuhinja. Međutim, aplikaciju možete koristiti i za dizajniranje svih drugih vrsta enterijera. Kada je instalirate i pokrenete, prvo što ćete ugledati je mogućnost da kupite premijum verziju aplikacije. Ovo je moglo da sačeka barem dok ne vidimo aplikaciju, tako da ovo nije baš dobar početak.

Kitchen Design 3D pogled

Kada konačno uđete u aplikaciju, moći ćete da napravite i sačuvate do 10 različitih planova soba. Za više planova morate kupiti premijum verziju, mada 10 planova nije tako malo. Kada krenete sa izradom plana, imaćete mogućnost da koristite već dizajnirane sobe, ali i da napravite sopstvenu sobu.

Bilo da koristite već napravljenu ili sami kreirate sobu, moći ćete slobodno da odredite dimenzije sobe, položaj i visinu zidova, kao i da dodate nameštaj. Ukoliko želite da razmislite kako želite da dizajnirate sobu, a za to vreme vam se ekran telefona ugasi, kada ga upalite pozdraviće vas ponuda da kupite premijum verziju aplikacije, a ovo se dešava apsolutno svaki put kada se ekran ugasi.

Od nameštaja, izbor je stvarno impresivan i Kitchen Design sadrži stotine primeraka nameštaja. Pronaćićete sve od stolova i stolica, preko različitih ormara i plakara, pa čak i cevi i radijatore, a moći ćete i da vidite gde se takav namešta može kupiti i koliko košta. Svaki komad nameštaja možete dodatno da uređujete, a možete im promeniti veličinu, boju, materijal i drugo. Problem ovde je što osim osnovne verzije i možda dve ili tri varijacije, sve ostale su zaključane iza premijum verzije.

Svoju sobu možete da gledate i uređujete u 2D i 3D okruženju, a u 3D-u možete slobodno da rotirate kameru ili da “uđete” u sobu i krećete se kao da ste stvarno u njoj. Kada završite sa uređivanjem, plan sobe ćete moći da sačuvate kao običnu sliku, realističnu fotografiju, PDF ili u 3ds Max formatu.

Kitchen Design 2D pogled

Kitchen Design je fenomenalna aplikacije, koja nije stvarno besplatna

Kitchen Design nije besplatna aplikacija. Iako su sve opcije za uređivanje soba dostupne besplatno, činjenica da ne možete slobodno da uređujete izgled nameštaja i da je besplatno dostupno tako malo varijacija, čini eksperimentisanje sa različitim dizajnovima nemogućim, a to je upravo i poenta ove aplikacije.

Nemojte pomisliti da je ovo kritika same aplikacije, za koju verujemo da je izuzetno kvalitetna i da radi fenomenalno, samo imajte na umu da je “besplatna verzija” tu samo kao proba i da ukoliko želite da stvarno napravite svoju kuću iz snova, moraćete da platite.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *