Krunker

Krunker

Krunker je besplatna online multiplayer pucačina u prvom licu za Windows 7, 8 i 10. Igru takođe možete igrati i u browser-u, a kada je igrate na ovaj način, nema ni download-a, ni instalacije i radi na svim operativnim sistemima. Sve što treba da uradite je da odete na web sajt i za nekoliko trenutaka ćete biti u igri, ne morate čak ni da se registrujete.

Sa između 80 i 100 miliona igrača, igra je postigla neverovatan uspeh, a razlog je očigledan. Krunker je jednostavan, zabavan, zarazan i lako dostupan svima.

Gameplay

Pre nego što započnete igru, u meniju, treba da izaberete svoju klasu. Klase se razlikuju po oružiju i opremi koje koriste. Na prvi pogled određene klase su mnogo moćnije od drugih. Na primer Triggerman ima automatsku pušku, koja može da ispali 30 metaka pre nego što mora da promeni šaržer, dok Bowman ima samostrel sa samo jednom strelom.

Ipak, automatska puška rasipa metke na sve strane i potrebno je nekoliko pogodaka da ubijete protivnika, dok je samostrel laserski precizan i ubija iz jednog hica. Naravno, za novog igrača automatska puška je mnogo lakša za korišćenje, ali kada se uvežbate samostrel može da postane najjače oružje u igri. Ovo čini učenje igre veoma zabavnim.

Kada započinjete igru, birate jedan od četiri moda. Modovi su:

 • Free-for-all, između 8 i 50 igrača se bore svako za sebe i pobednik je onaj sa najviše ubistava na kraju meča.
 • Team Deathmatch, dva tima se bore do istrebljenja.
 • Capture the Flag, dva tima, svako ima svoju bazu u kojoj se nalazi zastava. Cilj je da ukradete zastavu drugog tima i donesete je u svoju bazu.
 • Hardpoint, dva tima se bore da sakupe što više poena tako što okupiraju označeni deo mape.

Modovi su standardni za pucačine u prvom licu i šteta je što ih nema više. Partija traje 4 – 5 minuta, kretanje je munjevito brzo, a određene mape imaju posebna podešavanja, na primer, mogućnost da trčite još brže, oružje svih igrača se automatski menja u neko drugo svakih 30 sekundi ili da skačete veoma visoko. Osećaj igranja je veoma dobar i podseća na Call of Duty, što je velika pohvala.

Pogledajte naš gameplay video za Krunker

Grafika

Grafika u igri najviše podseća na Minecraft, a ovakav grafički stil se naziva Voxel. To znači da je sve sastavljeno od kocaka preko kojih su nacrtane teksture. Voxel može imati teksture veoma visoke rezolucije, ali to ovde nije slučaj. Teksture su uglavnom jednostavne, ali nisu ružne.

Nekima se ovo neće svideti, ali nama nije smetalo. Sve je čisto i pregledno i apsolutno pomaže gameplay-u. Najbolja strana ovoga je da će igra bez problema raditi i na starijim računarima.

Zaključak

Ukoliko tražite igru koja je realistična i taktička, Krunker nije za vas. Ali ako tražite brzu i zabavnu pucačinu u koju možete da “uskočite” na nekoliko minuta veoma brzo, morate isprobati Krunker, garantujemo da nećete pogrešiti.

Platforma:
Windows 7, 8 i 10

Minimalna konfiguracija za igranje:

 • Procesor: Intel Pentium 4 4.00GHz
 • RAM memorija: 4 GB
 • Grafička kartica: NVIDIA GeForce 510
 • Hard disk: 100 MB

Preporučena konfiguracija za igranje:

 • Procesor: Intel Pentium 4 4.00GHz
 • RAM memorija: 4 GB
 • Grafička kartica: NVIDIA GeForce 510
 • Hard disk: 2 GB

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *