LameXP

LameXP

LameXP

LameXP je besplatan program, otvorenog koda,  za konvertovanje audio fajlova.

Predstavlja takozvani audio enkoder koji je podržan na Windows i Linux operativnim sistemima i koji je licenciran od strane GPL-a. Može se pronaći i u portabilnom izdanju, gde korišćenje programa nije uslovljeno prethodnom instalacijom već samo pokretanjem izvršnog .exe fajla.

LameXP na ulazu prepoznaje veliki broj različitih audio formata, dok na izlazu omogućava rad samo sa Wave, MP3, MP2, OGG/Vorbis, FLAC, MP4/AAC, AC3, DTS, WavPack, Musepack, TTA, Speex, Monkey’s Audio, Shorten, ALAC i WMA formatom.

U okviru svog interfejsa nudi opcije za učitavanje pojedinačnih fajlova ili kompletnih muzičkih kolekcija, za definisanje izlaznih odredišta, za odabir metode i kvaliteta kompresovanja, za prikupljanje informacija o numerama, za upravljanje bitražama i slično.

Ukoliko vam je potreban brz, stabilan i lak za upotrebu, program za konvertovanje audio zapisa, onda je ovo pravi izbor za vas. Preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Linux

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *