Wise Data Recovery

Wise Data Recovery

Wise Data Recovery

Wise Data Recovery je besplatan program za vraćanje slučajno izbrisanih fajlova sa računara.

Predstavlja još jedan softver u nizu koji je razvijen od poznate programerske kuće WiseCleaner-a, koji je takođe kreator Wise Program Uninstaller-a i Wise Disk Cleaner-a, sa kojima ste mogli da se upoznate i u nekim od naših prethodnih tekstova.

Wise Data Recovery poseduje čist i jednostavan korisnički interfejs, u okviru kojeg se nalaze opcija za izbor particije koju je potrebno skenirati, search box za implementiranje različitih filtera, poput prikaza samo slika, muzike, mejlova, dokumenta itd.

Skeniranje obavlja relativno brzo i rezultate prikazuje u glavnom panelu programa. Pored naziva samih pronađenih fajlova, program prikazuje i njihovu veličinu, datum poslednjeg modifikovanja, lokaciju i procenu njihovog uspešnog povraćaja.

Upotreba ovog programa je krajnje jednostavna. Nakon skreniranja, korisnici jednostavnim čekiranje i izborom opcije Recovery mogu da pokrenu proces vraćanja prethodno selektovanih, slučajno izbrisanih ili izgubljenih fajlova sa računara.

Ukoliko vam je potreban brz, jednostavan i lak za upotrebu program za vraćanje slučajno izbrisanih fajlova sa računara, onda je Wise Data Recovery odlično rešenje za vas.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

1 Komentar

  • Hvala na predlogu za ovaj program, zaista je koristan.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *