Wise Data Recovery

Wise Data Recovery

Wise Data Recovery

Wise Data Recovery je besplatan program za vraćanje slučajno izbrisanih fajlova sa računara.

Predstavlja još jedan softver u nizu koji je razvijen od poznate programerske kuće WiseCleaner-a, koji je takođe kreator Wise Program Uninstaller-a i Wise Disk Cleaner-a, sa kojima ste mogli da se upoznate i u nekim od naših prethodnih tekstova.

Wise Data Recovery poseduje čist i jednostavan korisnički interfejs, u okviru kojeg se nalaze opcija za izbor particije koju je potrebno skenirati, search box za implementiranje različitih filtera, poput prikaza samo slika, muzike, mejlova, dokumenta itd.

Skeniranje obavlja relativno brzo i rezultate prikazuje u glavnom panelu programa. Pored naziva samih pronađenih fajlova, program prikazuje i njihovu veličinu, datum poslednjeg modifikovanja, lokaciju i procenu njihovog uspešnog povraćaja.

Upotreba ovog programa je krajnje jednostavna. Nakon skreniranja, korisnici jednostavnim čekiranje i izborom opcije Recovery mogu da pokrenu proces vraćanja prethodno selektovanih, slučajno izbrisanih ili izgubljenih fajlova sa računara.

Ukoliko vam je potreban brz, jednostavan i lak za upotrebu program za vraćanje slučajno izbrisanih fajlova sa računara, onda je Wise Data Recovery odlično rešenje za vas.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Hvala na predlogu za ovaj program, zaista je koristan.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *