Wise Program Uninstaller

Wise Program Uninstaller

Wise Program Uninstaller

Wise Program Uninstaller je besplatan program za napredno brisanje (deinstaliranje) programa sa računara.

U pitanju je softver od poznate programerske kuće WiseCleaner, takođe kreatora Wise Disk Cleaner-a.

Prilikom pokretanja, Wise Program Uninstaller izlistaće vam sve programe koje trenutno imate instalirane na računaru zajedno sa informacijama o njihovim veličinama, rejtingu i datumima instaliranja. Klikom na neki od programa prikazaće vam se trenutna instalirana verzija i naziv njegovog proizvođača.

Takođe, tada će vam biti na raspolaganju i sledeće opcije: Safe Unnistall, Modify i Force Unnistall. Opcija Modify će biti aktivna kada postoji mogućnost da se izvrši popravka nekog problematičnog programa.

Po završetku deinstaliranja nekog programa, Wise Program Uninstaller izlistaće vam sve fajlove, foldere i registarske ključeve koje taj program ostavlja za sobom i ponudi će vam opciju za njihovo kompletno uklanjanje.

Wise Program Uninstaller predstavlja brz, jednostavan i lak za upotrebu, program za deinstaliranje neželjenih programa sa računara. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija Wise Program Uninstaller koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete portabilnu verziju kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *