Flamory

 Flamory

Flamory

Flamory je besplatan program koji predstavlja virtualni marker za vođenje beleški na računaru. Može se koristiti u okviru online i offline programa.

Ovaj inovativan marker generator omogućava korisnicima da na kreativan i jednostavan način sačuvaju sve njima bitno iz različitih dokumenata, programa ili web stranica.

Program je baziran na kreiranju snapshotova, što bi za vas i njegovu upotrebu značilo:

Kada naiđete na rečenicu, pasus ili kompleten rad koji želite da imate sačuvano u vašim beleškama tj. posebnoj arhivi, sve što je potrebno da uradite je da mišem selektujete tekst i pritisnete Flamory definisane prečice na tastaturi (Key.Win + A). Tada će program uslikati interfejs odakle ste to učinili i ispod slike vam ispisati obeleženi tekst.

Kreiranu sliku i izvučen tekst dalje možete da uređujete. Tako što ćete ispravljati, dopisivati tekst, obeležavati ga na slici markerima različitih boja, uokvirivati ga itd.

Flamory u okviru svog interfejsa poseduje i Search opciju, veoma korisnu prilikom kasnijeg pretraživanje prethodno kreiranih stavki.

Flamory je brz, jednostavan i inovativan program za vođenje beleški. Svim korisnicama toplo preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *