Flamory

Flamory

Flamory

Flamory je besplatan program koji predstavlja virtualni marker za vođenje beleški na računaru. Može se koristiti u okviru online i offline programa.

Ovaj inovativan marker generator omogućava korisnicima da na kreativan i jednostavan način sačuvaju sve njima bitno iz različitih dokumenata, programa ili web stranica.

Program je baziran na kreiranju snapshotova, što bi za vas i njegovu upotrebu značilo:

Kada naiđete na rečenicu, pasus ili kompleten rad koji želite da imate sačuvano u vašim beleškama tj. posebnoj arhivi, sve što je potrebno da uradite je da mišem selektujete tekst i pritisnete Flamory definisane prečice na tastaturi (Key.Win + A). Tada će program uslikati interfejs odakle ste to učinili i ispod slike vam ispisati obeleženi tekst.

Kreiranu sliku i izvučen tekst dalje možete da uređujete. Tako što ćete ispravljati, dopisivati tekst, obeležavati ga na slici markerima različitih boja, uokvirivati ga itd.

Flamory u okviru svog interfejsa poseduje i Search opciju, veoma korisnu prilikom kasnijeg pretraživanje prethodno kreiranih stavki.

Flamory je brz, jednostavan i inovativan program za vođenje beleški. Svim korisnicama toplo preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *