Image Uploader

Image Uploader

Image Uploader

Image Uploader je besplatan program za jednostavno uploadovanja slika na online servise.

Među podržanim sajtovima i cloud sistemima od strane ovog programa nalaze se: Imageshack, Jpegshare, Funkyimg, Tinypic, Twitpic, Dropbox, Mediafire itd.

Celokupna procedura koja stoji iza procesa uploadovanje slika na neki online servis, počev od otvaranja browsera, web stranica, logovanja, pronalaženje upload opcija itd., sa ovim programom je veoma pojednostavljena. Naime, kada se jednom unesu pristupni podaci u okviru ovog programa ceo posao dalje se može obavljati iz njegovog interfejsa.

Image Uploader nudi i druge opcije koje takođe mogu da olakšaju posao korisnicima koji svakodnevno ili često upravljaju velikim brojem fotografija. Neke od tih opcija su: automatsko redukovanje rezolucije selektovanih slika, promene kvaliteta prikaza i konvertovanja u jedan od tri podržana formata (JPG, PNG ili GIF).

Sledeće korisne opcije koje pruža ovaj program su mogućnost kreiranja screenshotova i importovanja video zapisa. Kada je reč o screenshotovima, na raspolaganju su vam pet različitih alata: alat za hvatanje čitavog ekrana, samo aktivnog prozora, selektovanog objekta, regije koju ste definisali pravougaonikom ili označili slobodnom rukom. Naravno, na označenim delovima vam je omogućeno da upisujete tekst, važne delove označavate markerom, iscrtavate linije i slično.

Što se tiče importavanje video zapisa, program podržava nekoliko formata, kao što su: AVI, MPG, VOB, WMV, MKV, TS, MOV itd.  Ali kako je usmeren isključivo na rad sa slikama, u okviru ove sekcije omogućava samo ekstrahovanje kadrova iz učitanih video zapisa.

U toku našeg testiranja Image Uploader je svoj posao obavljao bez ikakvih problema. Uzeći u obzir tu činjenicu i spisak raspoloživih opcija i pogodnosti koje nose sa sobom, zaista nemamo nijedan razlog zašto vam ne bi preporučili da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *