Max Auto Clicker – Automatsko kliktanje mišem

Max Auto Clicker – Automatsko kliktanje mišem

Ponekad vam se ikada desilo da vam je potrebno da brzo napravite veliki broj klikova mišem. Bilo da ovo radite zbog igrice, nekog programa ili iz nekih drugih potreba, za ovo se koriste specijalizovani programi, takozvani „automatski kliktači”. Max Auto Clicker je besplatan program za Windows 10, 11 i Linux koji će vam omogućiti da podesite da vaš miš automatski klikće.

Kako radi Max Auto Clicker?

Max Auto Clicker je prenosiv program, što znači da nema instalaciju, a sve što je potrebno da uradite je da ga preuzmete i pokrenete. Kada ga pokrenete otvoriće se meni programa u kome se nalaze sve funkcije koje on nudi. Program radi tako što vam omogućava da u ovom meniju podesite gde, kako i kojim dugmićem miša treba kliktati, posle čega treba da kliknete na dugme Start i program će početi sa kliktanjem.

Max Auto Clicker meni

Možete da podesite da Max Auto Clicker klikće levim, desnim ili srednjim tasterom miša, a možete da podesite i da li će to biti jedan ili dupli klik, a možete da podesite i da klik bude zadržan. Takođe, možete da podesite i koliko često će se klikovi dešavati, kao i koliko klikova treba da bude odrađeno.

Na kraju, možete da podesite i lokaciju na ekranu gde treba kliktati. Kliktanje može da bude ograničeno na određenu oblast ili gde god se kursor miša trenutno nalazi, s tim da ova akcija može da se pokreće i zaustavlja preko prečice na tastaturi.

Ukoliko radite od kuće, a vaš poslodavac insistira da koristite program koji prati da li ste aktivni za računarom ili ne, a vi želite da pomoću Max Auto Clicker-a prevarite program koji vas prati, imamo odlične vesti. Naime, programi koji prate da li radite na računaru često imaju mogućnost da detektuju kada koristite ovakav program da ih prevarite. Oni to rade tako što detektuju pravilnosti prilikom korišćenja miša koje može da proizvede samo računar, na primer, klik se dešava tačno jednom ili dva puta svake sekunde.

Max Auto Clicker sadrži opcije koje su dizajnirane da prevare ovakve programe. Prvo možete da podesite da između svaka dva klika prođe nasumično vremena, a vi sami podešavate koliko maksimalno vremena može da prođe. Takođe, možete da podesite i kašnjenje prilikom izvršavanja klikova, a opcija koja nam se najviše svidela je da program simulira kliktanja korisnika.

Max Auto Clicker je jednostavan, ali odličan program

Max Auto Clicker je jednostavan, ali odličan program. Korisnički interfejs je pregledan i lak za korišćenje, a sadrži sasvim dovoljno opcija da zadovolji potrebe većine korisnika. Činjenica da može da prevari programe koji prate da li korisnik radi na računaru ili ne, stavlja ga iznad većina ovakvih programa. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Max Auto Clicker dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 10, 11 i Linux

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *