MaxAI – Veštačka inteligencija na svakom veb sajtu

MaxAI – Veštačka inteligencija na svakom veb sajtu

Iako je veštačka inteligencija još uvek poprilično nova, činjenica je da je već promenila svet. Mnogi od nas svakodnevno koriste ovu neverovatnu tehnologiju u obavljanju posla, a kompanije kreiraju sve više i više alata koji koriste AI. Ipak, trenutno najrasprostranjeniji alati koji koriste AI su takozvani Chat Botovi, kao što je ChatGPT, koji služe za pružanje informacija i obradu teksta.

MaxAI je besplatni plugin za Google Chrome i Microsoft Edge koji će vam omogućiti da brzo i lako uredite tekst koji pišete bilo gde na internetu pomoću veštačke inteligencije.

Kako radi MaxAI?

Kada instalirate MaxAI, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača, u delu rezervisanom za ikonice plugin-ova. Pre nego što krenete da koristite ovaj plugin, moraćete da napravite besplatan nalog i da se ulogujete.

MaxAI meni

MaxAI služi za obradu teksta. To znači da ćete moći da mu kažete da napiše određeni tekst ili da mu date već napisan tekst i kažete mu da ga ispravi u određenom stilu. Sve ove komande zadajete običnim, ljudskim, govorom, što korišćenje čini izuzetno jednostavnim.

Ono po čemu se MaxAI izdvaja je to što radi na svakom veb sajtu. Kao prvo, uz desnu ivicu browser-a će se pojaviti dugme sa logoom MaxAI-a. Klikom na ovo dugme otvara se meni u kome možete da komunicirate sa veštačkom inteligencijom, a sami birate koji servis ćete koristiti, ChatGPT, OpenAI, Google Bard, Bing Chat AI ili Claude.

Pored ovoga, na samim veb sajtovima i online servisima, kao što su Gmail, Facebook, YouTube, Instagram ili bilo koji drugi veb sajt, moći ćete da obeležite tekst, posle čega će se pojaviti MaxAI dugme. Kada kliknete na ovo dugme otvoriće se meni u kome ćete moći da zatražite da AI ponovo napiše tekst na određeni način, da ga skrati, proširi, prevede, objasni ono što je u tekstu i tako dalje ili da izvršite pretragu interneta pomoću veštačke inteligencije i teksta koji ste obeležili.

MaxAI na veb sajtu

MaxAI olakšava korišćenje veštačke inteligencije

MaxAI ne donosi ništa novo, a sve što radi možete da uradite i veb sajtu ChatGPT-a. Međutim, ono što nam donosi je lakši i zgodniji način za korišćenje ovih alata što može da bude itekako korisno, pogotovo za one koji svakodnevno koriste ovu tehnologiju. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da MaxAI dobija našu preporuku.

Platforma:
Google Chrome i Microsoft Edge

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *