Nixsoft MouseCast – Istaknite kursor miša na ekranu

Nixsoft MouseCast – Istaknite kursor miša na ekranu

Ukoliko se bavite držanjem online časova, izradom tutorijala ili bilo čime što zahteva da pažnju skrenete na kursor miša, imamo pravo rešenje za vas. Nixsoft MouseCast je besplatan program za Windows 7, 8, 10 i 11, koji će vam omogućiti da bolje istaknete kursor miša, kao i dugmiće koje pritiskate.

Kako radi Nixsoft MouseCast?

Nixsoft MouseCast je prenosiv program. To znači da nema instalaciju i sve što je potrebno da uradite je da ga preuzmete, raspakujete i pokrenete. Kada ga pokrenete, pre nego što počnete sa korišćenjem, moraćete da aktivirate besplatnu licencu. Ovo jednostavno znači da ćete morati da kliknete na dugme Free Activation, posle četa će se program pokrenuti i više nećete videti ovaj meni, a sve opcije koje nudi ćete dobiti besplatno.

Nixsoft MouseCast meni

Zadovoljstvo nam je da kažemo da je Nixsoft MouseCast jedan od najboljih programa ove vrste na koji smo do sada naišli. Kada ga pokrenete, oko kursora miša će se pojaviti debeli crveni krug koji će pratiti miša kada ga pomerate. Kada kliknete, krug će promeniti debljinu i na taj način pokazati da ste kliknuli, a ispod miša će se pojaviti i slika koja pokazuje da li ste kliknuli levim ili desnim tasterom. Takođe, svaki put kada pritisnete neki taster ili kombinaciju tastera na tastaturi, u donjem desnom uglu ekrana, u polu-providnom kvadratiću, će pisati koji taster ste pritisnuli.

Pored ovoga, Nixsoft MouseCast sadrži i opciju koja će vam omogućiti da crtate po ekranu. Moći ćete da izaberete jednu od nekoliko predodređenih boja i debljina olovke, a moći ćete i da odredite providnost linije. Iskreno, ovo je odlična opcija i itekako ima smisla da se nađe u ovakvom jednom programu. Ne nudi opcije koje nude programi koji se bave isključivo ovim, ali za svrhu kojoj je namenjena, ovo je više nego dovoljno.

Nixsoft MouseCast klik misem

Od dodatnih opcija i podešavanja nema mnogo toga. Jedino je još moguće uključiti opciju koja će zatamneti čitav ekran, osim jednog kruga oko kursora miša. Iskreno i ovo nam se svidelo. Nixsoft MouseCast je jednostavan za korišćenje, a kada vam zatreba, potrebno je samo da ga pokrenete i spreman je za upotrebu, bez ikakvih podešavanja.

Nixsoft MouseCast treba da isproba svako ko drži online nastavu ili pravi tutorijale

Do sada ste bez sumnje primetili da nam se Nixsoft MouseCast itekako dopao. Jednostavan je za upotrebu, sadrži dodatne opcije koje su veoma korisne i dobro se slažu sa osnovnom namenom programa, nema petljanja sa podešavanjima i sve odmah radi onako kako očekujete, a pritom je potpuno besplatan. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Nixsoft MouseCast apsolutno dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *