ocenaudio

 ocenaudio

Ocenaudio

Ocenaudio je besplatan program za uređivanje audio fajlova.

Predstavlja jednostavan za korišćenje, brz i funkcionalan audio editor koji je podržan na Windows, Mac OS i Linux operativnim sistemima. Može se pronaći u standardnom i u portabilnom izdanju, gde korišćenje programa nije uslovljeno prethodnom instalacijom već samo pokretanjem izvršnog .exe fajla.

Ocenaudio baziran je na Ocen Framework-u, moćnoj biblioteci koja je razvijena sa namenom da korisnicima što više olakša i pojednostavi rad sa audio fajlovima. Koristeći jednostavne algoritme ovaj program ne troši mnogo sistemskim resursa, može neprimetno da radi u pozadini i sa više fajlova.

U okviru svog interfejsa nudi mnogobrojne alate za uređivanje audio fajlova, samo neki od njih su za brisanje, kopiranje, inverziju određenih delova, resampling, korekciju metadata informacija, ubacivanje audio filtera (Fade In/Out, Normalize, Silence, Reverb, Vibrato, Gain, Limiter i slično) itd.

Ocenaudio, između ostalog, podržava sve uobičajne audio formate ( WAV, MP3, OGG, AIFF, FLAC, AAC, VOC itd.) i omogućava da se njegova funkcionalnost poveća pomoću VST plug-inova.

Ocenaudio predstavlja moćan audio editor koji je upakovan u intuitivan korisnički interfejsi i koji se veoma lako koristi. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Linux

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *