ocenaudio

ocenaudio

Ocenaudio

Ocenaudio je besplatan program za uređivanje audio fajlova.

Predstavlja jednostavan za korišćenje, brz i funkcionalan audio editor koji je podržan na Windows, Mac OS i Linux operativnim sistemima. Može se pronaći u standardnom i u portabilnom izdanju, gde korišćenje programa nije uslovljeno prethodnom instalacijom već samo pokretanjem izvršnog .exe fajla.

Ocenaudio baziran je na Ocen Framework-u, moćnoj biblioteci koja je razvijena sa namenom da korisnicima što više olakša i pojednostavi rad sa audio fajlovima. Koristeći jednostavne algoritme ovaj program ne troši mnogo sistemskim resursa, može neprimetno da radi u pozadini i sa više fajlova.

U okviru svog interfejsa nudi mnogobrojne alate za uređivanje audio fajlova, samo neki od njih su za brisanje, kopiranje, inverziju određenih delova, resampling, korekciju metadata informacija, ubacivanje audio filtera (Fade In/Out, Normalize, Silence, Reverb, Vibrato, Gain, Limiter i slično) itd.

Ocenaudio, između ostalog, podržava sve uobičajne audio formate ( WAV, MP3, OGG, AIFF, FLAC, AAC, VOC itd.) i omogućava da se njegova funkcionalnost poveća pomoću VST plug-inova.

Ocenaudio predstavlja moćan audio editor koji je upakovan u intuitivan korisnički interfejsi i koji se veoma lako koristi. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Linux

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *