Open Audiobooks and eBooks – Besplatne audio knjige

Open Audiobooks and eBooks – Besplatne audio knjige

Ukoliko ste ljubite pisane reči, verovatno imate policu punu knjiga, a sigurno vam nisu strane ni knjige u digitalnom formatu ili audio knjige. Audio knjige pogotovu mogu biti zgodne kada vozite, džogirate ili radite bilo šta što ne zahteva previše koncentracije. Ukoliko volite da slušate audio knjige, imamo pravu aplikaciju za vas.

Open Audiobooks and eBooks je besplatna aplikacija za Android koja će vam omogućiti besplatno slušanje audio knjiga, a neke knjige ćete moći i da čitate.

Kako radi Open Audiobooks and eBooks?

Kada instalirate i pokrenete Open Audiobooks and eBooks, u daljem tekstu OAE, prvo što ćete morati da uradite je da napravite besplatan nalog ili da se ulogujete pomoću Google naloga. Kada se ulogujete, prvo što će se prikazati je lista kategorija knjiga gde treba da izaberete tri ili više kategorija, a na osnovu ovog izbora, aplikacija će vam ponuditi dela koja će vas potencijalno interesovati.

Open Audiobooks and eBooks meni

Kada završite sve ovo i konačno uđete u aplikaciju ugledaćete jednostavan, pregledan i ružnjikav korisnički interfejs. U glavnom meniju ćete pronaći predloge knjiga podeljenih na kategorije, one koje su trenutno popularne i tako dalje. Kada pronađete knjigu koja želite da slušate, moći ćete da je sačuvate, a kada krenete sa slušanjem, aplikacija će automatski pamtiti gde ste stali. Takođe, moguće je slušanje audio knjiga i kada je telefon zaključan.

Pre nego što odlučite šta želite da slušate moći ćete da pročitate opis dela, kao i da pročitate komentare korisnika. Takođe, za većinu knjiga dostupna je i pisana verzija, ukoliko više volite da čitate. Ono što nam se posebno svidelo je i to što je moguće preuzimanje knjiga na telefon, tako da ih možete slušati čak i kada nemate internet.

Open Audiobooks and eBooks slusanje audio knjige

Glavna prednost OAE-a je činjenica da su sve knjige potpuno besplatne, a osim povremene reklame, ništa vas neće ometati u slušanju. Na žalost, ovde nastaje i glavni problem, a to je siromašna biblioteka knjiga. Na engleskom ih je oko 500, a na drugim jezicima tek po neka. Dela su uglavnom klasici koji su u javnom domenu, to jest ne podležu autorskim pravima. Još jedan minus je i činjenica da su naratori u nekim romanima amateri, što zna da pokvari uživanje.

Open Audiobooks and eBooks je solidna aplikacija, barem dok ne preslušate njenu siromašnu biblioteku

Open Audiobooks and eBooks je solidna aplikacija, radi pristojno, nudi sve opcije koje su potrebne za udobno slušanje, potpuno je besplatna, a pritom nije tako dosadna sa reklama. Na žalost, nedostatak književnih dela i amaterska naracija su problem koji većina korisnika neće da oprosti. Uprkos ovome, ovde ćete pronaći gomilu klasika koje niste ili niste skoro čitali, tako da vam predlažemo da isprobate OAE, sigurno ćete pronaći barem nekoliko književnih dela koje želite da preslušate.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *