PC Decrapifier

PC Decrapifier

PC Decrapifier

PC Decrapifier je besplatan program za uklanjanje bloatware programa sa računara.

Naime, uz pomoć ovog programa možete jednostavno da uklonite sve nepotrebne i nametnute programe koji su došli uz računar, kao i da se rešite svih Startup stavki koje usporavaju vaš sistem.

U pitanju je portable verzija, tako da korišćenje ovog programa nije uslovljeno prethodnom instalacijom već samo pokretanjem izvršnog .exe fajla.

Veoma je jednostavan za upotrebu. Nakon pokretanja i u skladu sa izabranim modulom Analyze, PC Decrapifier će izvršiti proces skeniranje vašeg računara. Po završetku, sve prikupljene informacije će vam prikazati u glavnom panelu programa, sortirane u nekoliko kategorija tj. tabela (Recommended, Questionable, Everything Else). U okviru njih, možete da pogledate nazive svih pronađenih programa, njihove tipove, procenat korišćenja itd. Na kraju, jednostavnim selektovanjem istih i izborom opcije Remove možete da ih obrišete.

PC Decrapifier je mali ali koristan program za uklanjanje bloatware programa sa računara. Preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *