ZoomIt

ZoomIt

ZoomIt

ZoomIt je besplatan program za zumiranje sadržaja na ekranu za Windows operativne sisteme.

Razvijen je od strane Microsoftovog saradnika, tako da je kompatibilan sa svim Windows operativnim sistemima. Osnovna namena mu je da korisnicima olakša rad prilikom raznih prezentovanja. Iz tog razloga, pored alata za različita zumiranja, Zoomit u okviru svog interfejsa nudi i alate za crtanje i pisanje po ekranu.

ZoomIt dolazi u portabilnoj verziji. Dakle, korišćenje ovog programa nije uslovljeno prethodnom instalacijom, već samo raspakivanjem njegove ZIP datoteke u određeni direktorijum.

Poseduje jednostavan korisnički interfejs, u okviru kojeg možete da izaberete nivo zumiranja, font prilikom kucanja, definišete prečice na tastaturi za sve raspoložive alate, izaberete da li će se aplikacija podizati zajedno sa operativnim sistemom, da li će njegova ikonicu biti sakrivena itd.

ZoomIt je mali alat koji troši minimalne resurse sistema, nećete ga ni primetiti. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste svakako vam preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *