MCShield

Ažurirano: januar 24th, 2023
MCShield

MCShield

MCShield je besplatan program za zaštitu računara od prenosivih medijuma koji u sebi sadrže neki neželjeni program ili virus (USB Flash memorije, memorijske kartice, eksternog hard diska itd.).

Nakon instalacije, ovaj odličan program automatski skenira bilo koju prenosivu memoriju odmah nakon povezivanja preko USB porta, čisti „infekcije“ koje se nalaze na njoj, otkriva skrivene fajlove i na kraju vas obaveštava o celokupnom procesu.

Poseduje intuitivan korisnički interfejs u okviru kojeg možete da odredite da li će se program podizati zajedno za Windows operativnim sistemom, zatim način prikazivanja notifikacija, uključivanje interaktivnog režima rada, omogućavanje automatskog ažuriranja, automatsko brisanje sumnjivih fajlova i još mnogo toga.

Program je kreiran od strane domaćih programera, tako da pruža i odličnu podršku na srpskom jeziku. Može se bezbedno koristiti sa svim glavnim antivirusnim programima (Avast, AVG, Avira i dr.)

Kako MCShield predstavlja jedan od vodećih antimalware programa za prenosive medijume, nama ostaje samo da vam toplo preporučimo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *