YoWindow

YoWindow

YoWindow

YoWindow je besplatan program za prikazivanje vremenske prognoze na desktopu.

Predstavlja naprednu Windows aplikaciju koja prikazuje vremenske uslove preko realtime animacija okarakterisanim realnih atmosferskim uslovima. Drugim rečima, YoWindow na slikovit način tj. promenljivim pejzažima vam prikazuje aktualne vremenske prilike za mesto koje izaberete.

Program se može koristiti u tri režima: kao desktop aplikacija, System Tray servis za ispisivanje najvažnijih podataka i kao Screen Saver koji će preko celog ekrana odabranu scenu dopuniti podacima o vremenskim prilikama.

YoWindow u okviru svog interfejsa vam nudi opcije za definisanje lokacije, promenu satnice, datuma, načina prikazivanje informacija, za ažuriranje, postavljanje sopstvenih slika u pozadini itd.

Postoji i komercijalna verzija ovog programa koja uklanja ograničenja vezana za pregled vremenske prognoze više od naredna tri dana.

YoWindow je mali program koji svoj posao, prikazanje vremenske prognoze na desktopu, obavlja veoma dobro. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4,20 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *