SlimCleaner Free

SlimCleaner Free

SlimCleaner Free

SlimCleaner Free je besplatan program za čišćenje i optimizaciju Windows operativnih sistema.

Kao i većina programa ove namene, SlimCleaner vam omogućava da na jednostavan način obrišete nepotrebne i zastarele fajlova, prekinete procese koji usporavaju sistem, ispravite greške u Windows registru, izvršite kontrolu nad browserima, updejtujete programe, izvršite analizu i defragmentaciju vašeg hard diska, pronađete duplirane fajlove i još mnogo toga.

Ono što ga razlikuje od mnogobrojne konkurencije je integrisana baza znanja koja vam na uvid pruža detaljne informacije i ocene vezane za programe u startupu, instalirane aplikacije i aktivne servise, koje su dali autori ovog programa i mnogobrojni korisnici na njihovoj mreži.

SlimCleaner u okviru podešavanja, pored definisanja da li će program podizati zajedno sa operativnim sistemom, vam omogućava da konfigurišete raspored automatskog skeniranja, da odaberete kolačiće koje želite da zaštitite itd.

SlimCleaner Free je brz, stabilan i veoma moćan program za čišćenje i optimizaciju Windows operativnih sistema. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Napomena(07.03.2018.): Program više nije besplatan, možete ga samo besplatno isprobati 7 dana.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *