WindowGrid

WindowGrid

WindowGrid

WindowGrid je besplatan program za raspoređivanje više aktivnih prozora na desktopu.

Naime, ovaj program uklanja ograničenja Windows sistema koja su vezana za postavljenje prozora u side by side režimu. Ugrađena opcija u Windows-u vam omogućava da aktivni prozor prikačite samo uz desnu ili levu ivicu ekrana, a WindowGrid bilo gde uz pomoć mreže koju on kreira.

WindowGrid poseduje jednostavan korisnički interfejs, koji se sastoji od nekoliko opcija za definisanje broja radnih polja tj. veličine mreže, boje njenih graničnih linija, transparentnost, komandi za upravljanje i slično.

Program je napisan u C# i C++ programskom jeziku, zahteva Microsoft .NET Framework 4.6, postoji i u portabilnom izdanju, zauzima veoma malo resursa i kompatibilan je sa skoro svim Windows sistemima.

WindowGrid je mali ali koristan alat koji vam može olakšati svakodnevni rad na računaru, pogotovu ako često upravljate velikim brojem prozora. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *