AOMEI Backupper Standard

AOMEI Backupper Standard

AOMEI Backupper Standard

AOMEI Backupper Standard je besplatan program za pravljenje i vraćanje rezervne kopije (backup) podataka na računaru.

Pomoću ovog programa možete jednostavno da napravite sliku (image) vašeg sistema, hard diska, pojedinačne particije ili određenih fajlova.

Takođe, možete jednostavno da vratite rezervne kopije koje ste prethodno kreirali, da proverite njihove integritete, izvršite pojedinačno ili kompletno kloniranje, napravite butabilni medijum, pretražite napravljene bekap fajlove, konfiguracione postavke i još mnogo toga.

U okviru podešavanja možete da izaberete nivo kompresije, tehniku, odredite veličinu nakon čega će se izvršiti deljenje bekapa (splitting), omogućite email notifikaciju, izaberete jezik itd.

AOMEI Backupper Standard je jednostavan i lak upotrebu program za pravljenje i vraćanje rezervne kopije (backup) podataka na računaru. Poseduje intuitivan korisnički interfejs, bez suvišnih opcija. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *