Pizza Timer – alarm koji pušta vašu omiljenu muziku

Pizza Timer – alarm koji pušta vašu omiljenu muziku

Od svih operativnih sistema koji su nam dostupni, jedno priznanje koje moramo dati Windows-u je da na njemu imamo najraznovrsnije i najneobičnije programe. Neki od tih programa su korisni, neki baš i nisu, neki pokušavaju da reše specifičan problem, dok neki pokušavaju da nam daju zgodno rešenje problema sa kojim se često susrećemo. Ponekad je ono po čemu se izdvajaju jednostavno njihov izgled.

Pizza Timer je besplatan program za Windows XP, Vista, 7, 8 i 10, koji definitivno spada u kategoriju programa sa jednim od najneobičnijih izgleda, kao i imena, sa kojima smo imali zadovoljstvo da se susretnemo.

Šta je Pizza Timer?

Pizza Timer je prenosiv program, što znači na nema instalaciju, već je dovoljno samo da ga download-ujete, raspakujete i spreman je za upotrebu. Program služi kao tajmer u koji možete da dodate bilo koju MP3, WAV, MIDI i AVI pesmu sa svog računara, podesite određeno vreme i tajmer će automatski početi da odbrojava unazad. Po isteku zadatog vremena, pesma koju ste izabrali će početi da se emituje i na taj način poslužiti kao alarm. Pored odbrojavanja unazad, moguće je odabrati i tačno vreme kada alarm treba da se oglasi.

Kao što smo pomenuli, ono čime nas je Pizza Timer privukao je izgled korisničkog interfejsa. Naime, program izgleda kao mali daljinski upravljač ili elektronski ključ za automobil. Pored ovako neuobičajenog izgleda, interfejs je veoma funkcionalan.

Pizza Timer meni

U gornjem delu se nalazi mali displej koji pokazuje preostalo vreme i naziv odabrane pesme. U donjem delu imamo dugmiće za upravljanje programom, pomoću kojih možemo da dodamo pesmu, pokrenemo, zaustavimo i pauziramo tajmer. Takođe, imamo i zgodne dugmiće kojima možemo da dodamo ili oduzmemo jedan i pet minuta. Vreme na tajmeru možemo da podesimo i upisivanjem vremena direktno u displej, što je detalj koji nam se veoma svideo.

Ideja Pizza Timer-a je da bude jednostavan i lak za upotrebu u čemu je više nego uspeo, ali i pored toga verujemo da mu fale neke naprednije funkcije. Program je pored alarma mogao da ima i funkcije, na primer, gašenja računara, pokretanja određenog programa ili veb stranice i verujemo da bi dizajneri lako mogli da dodaju ove funkcije, a isto vreme sačuvaju jednostavnost programa.

Zaključak

Pizza Timer je zgodan program i ako vam je potreban tajmer koji je lak za upotrebu, pušta vašu omiljenu muziku i izgleda veoma neobično, ovo je program za vas. Na žalost, verujemo da će za večinu korisnika ovaj program biti previše jednostavan i neće zadovoljiti sve njihove potrebe, a ukoliko smatrate da pripadate ovoj grupi, Pizza Timer nije za vas.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8 i 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *