Polarr Photo Editor

 Polarr Photo Editor

Polarr Photo Editor

Polarr Photo Editor je besplatan program za obradu fotografija, podržan na skoro svim platformama.

Naime, dostupan je u vidu programa za Windows i Mac OS X operativne sisteme, u vidu aplikacije za Android i iOS uređaje, kao i u vidu ekstenzije za Google Chrome browser gde podržava rad u offline režimu. Takođe, može mu se pristupiti i online preko sledeće web adrese → v3.polarr.co.

Poseduje jednostavan korisnički interfejs. U levom panelu programu smeštena je paleta sa preko 100 različitih grafičkih filtera raspoređenih po kategorijama i prikazanih u vidu thumbnailova. U desnom panelu programa nalazi se alati preko kojih možete da podesite intenzitet osvetljenja, zasićenost boja, toplina boja, kontrast i još mnogo toga. Centralni deo rezervisan je za prikaz slike.

Na ulazu podržava najpopularnije formate slika, među kojima se nalaze: JPG, BMP, PNG, TIFT itd. Dok na izlazu omogućava snimanje obrađenih fotografija samo u JPG i PNG formatu. Takođe, na izlazu pruža mogućnost i resajzovanja (menjanja veličine slika), podešavanja kvaliteta izlaznih fajlova, kao i dodavanje vodenih žigova u vidu eksternih grafičkih datoteka.

Polarr Photo Editor je jednostavan za korišćenje, daje odlične rezultate na izlazu i ima sasvim dovoljno opcija za kvalitetniju obradu fotografija. Zbog navedenih razloga i činjenice da je besplatan za krajnjeg korisnika preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije osim XP-a, Mac OS, Android, iOS

U linku za preuzimanje ponudili smo Polarr Photo Editor verziju za Windows, verziju za Mac OS, Android ili iOS možete preuzeti sa sledećih linkova:

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 2,67 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *