Polarr Photo Editor

Polarr Photo Editor

Polarr Photo Editor

Polarr Photo Editor je besplatan program za obradu fotografija, podržan na skoro svim platformama.

Naime, dostupan je u vidu programa za Windows i Mac OS X operativne sisteme, u vidu aplikacije za Android i iOS uređaje, kao i u vidu ekstenzije za Google Chrome browser gde podržava rad u offline režimu. Takođe, može mu se pristupiti i online preko sledeće web adrese → v3.polarr.co.

Poseduje jednostavan korisnički interfejs. U levom panelu programu smeštena je paleta sa preko 100 različitih grafičkih filtera raspoređenih po kategorijama i prikazanih u vidu thumbnailova. U desnom panelu programa nalazi se alati preko kojih možete da podesite intenzitet osvetljenja, zasićenost boja, toplina boja, kontrast i još mnogo toga. Centralni deo rezervisan je za prikaz slike.

Na ulazu podržava najpopularnije formate slika, među kojima se nalaze: JPG, BMP, PNG, TIFT itd. Dok na izlazu omogućava snimanje obrađenih fotografija samo u JPG i PNG formatu. Takođe, na izlazu pruža mogućnost i resajzovanja (menjanja veličine slika), podešavanja kvaliteta izlaznih fajlova, kao i dodavanje vodenih žigova u vidu eksternih grafičkih datoteka.

Polarr Photo Editor je jednostavan za korišćenje, daje odlične rezultate na izlazu i ima sasvim dovoljno opcija za kvalitetniju obradu fotografija. Zbog navedenih razloga i činjenice da je besplatan za krajnjeg korisnika preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije osim XP-a, Mac OS, Android, iOS

U linku za preuzimanje ponudili smo Polarr Photo Editor verziju za Windows, verziju za Mac OS, Android ili iOS možete preuzeti sa sledećih linkova:

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 2,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *