ProduKey

ProduKey

ProduKey

ProduKey je besplatan program koji čita i prikazuje serijske brojeve (licence) za sve instalirane programe na računaru.

Predstavlja alat sa kojim možete da pogledate registracioni ključ za Microsoft Office, Adobe i Autodesk paket, Windows, Exchange Server, SQL Server, Visual Studio itd.

U vrlo jednostavnom i čistom interfejsu, ProduKey svoj posao obavlja veoma dobro. Prilikom pokretanja, on automatski skenira sve instalirane programe na računaru, ispisuje one koje su licencirane, zajedno sa povezanim ključevima, ID nazivom, nazivom skladišnog foldera, servisnog paketa, računara i datumom modifikovanja.

ProduKey podržava više izvora za čitanje šifre proizvoda, tako da se može podesiti da učitava sa lokalnog ili udaljenog računara, sa spoljašnjeg Windows foldera, sa računara u mreži, računara koji se nalaze na određenim IP adresama u definisanom rasponu, domenu itd.

ProduKey je mali ali moćan alat za učitavanje serijskih brojeva koji su sačuvani na računaru. Ukoliko ste potrazi za softverom ove vrste preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *