RealPlayer

RealPlayer

RealPlayer je besplatan program za skidanje i gledanje video klipova. Ovaj plejer se razlikuje od konkurencije zato što vam omogućava da gledate, preuzimate i pretražujete YouTube i Facebook video klipove, direktno iz glavnog prozora plejera.

Korisnički interfejs je veoma jednostavan, sa leve strane se nalaze video kategorije i glavni navigacioni meni, a iznad glavnog prozora se nalazi meni sa 5 osnovnih fukcija: Now Playing, Library, Burn, Web Videos, Online Guide.

Kada skinete video, on odlazi u Library i odatle ga možete gledati, konvertovati u mp3, narezati na CD(za rezanje na DVD potrebna vam je RealPlayer plus verzija plejera koja se plaća), šerovati na Facebook ili Twitter itd.

Da bi ste pretraživali i gledali online video klipove, kada startujete RealPlayer, potrebno je da kliknete na „Web Videos“ u gornjem navigacionom meniju. Zatim samo ukucate u polje za pretragu ime klipa koji vas zanima i pritisnete „Enter„.

Vodite računa, prilikom instalacije, RealPlayer će vam tražiti da zatvorite sve aktivne browser prozore i instaliraće svoj addon u vaš browser, tako da, kada budete gledali bilo kakav video online, program će vam ponuditi opciju da ga preuzmete. Takođe vodite računa o asocijaciji ekstenzija za puštanje, pri instalaciji, RealPlayer će pokušati da preuzme većinu video i audio ekstenzija na sebe.

Zaključak

Program je daleko od savršenog ali ako ste zavisnik od online video klipova, RealPlayer je najkompletnije besplatno rešenje za gledanje, preuzimanje i konvertovanje video snimaka sa web-a. Probajte ga, brzo će te se snaći i postaće vam nezamenjiv.

Napomena: Prilikom preuzimanja samog programa, prvo se skida mali instaler, a ovaj posle preuzima kompletnu instalaciju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP/Vista/7/8/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (10 ocena, prosečno: 4,80 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Hvala za tako dobar, svestranski program. Super radi na win 10.

  • Samo mala ispravka!
    Snimci skinuti RealPlayer-om mogu se narezati na DVD. (Bar sam ja to mogao.) Uostalom, ako neko ne moze, prosto konvertuje snimak u .avi (ili neki slican) uz pomoc YouTube Downloader-a i gotova stvar.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *