RealPlayer

RealPlayer

RealPlayer je besplatan program za skidanje i gledanje video klipova. Ovaj plejer se razlikuje od konkurencije zato što vam omogućava da gledate, preuzimate i pretražujete YouTube i Facebook video klipove, direktno iz glavnog prozora plejera.

Korisnički interfejs je veoma jednostavan, sa leve strane se nalaze video kategorije i glavni navigacioni meni, a iznad glavnog prozora se nalazi meni sa 5 osnovnih fukcija: Now Playing, Library, Burn, Web Videos, Online Guide.

Kada skinete video, on odlazi u Library i odatle ga možete gledati, konvertovati u mp3, narezati na CD(za rezanje na DVD potrebna vam je RealPlayer plus verzija plejera koja se plaća), šerovati na Facebook ili Twitter itd.

Da bi ste pretraživali i gledali online video klipove, kada startujete RealPlayer, potrebno je da kliknete na „Web Videos“ u gornjem navigacionom meniju. Zatim samo ukucate u polje za pretragu ime klipa koji vas zanima i pritisnete „Enter„.

Vodite računa, prilikom instalacije, RealPlayer će vam tražiti da zatvorite sve aktivne browser prozore i instaliraće svoj addon u vaš browser, tako da, kada budete gledali bilo kakav video online, program će vam ponuditi opciju da ga preuzmete. Takođe vodite računa o asocijaciji ekstenzija za puštanje, pri instalaciji, RealPlayer će pokušati da preuzme većinu video i audio ekstenzija na sebe.

Zaključak

Program je daleko od savršenog ali ako ste zavisnik od online video klipova, RealPlayer je najkompletnije besplatno rešenje za gledanje, preuzimanje i konvertovanje video snimaka sa web-a. Probajte ga, brzo će te se snaći i postaće vam nezamenjiv.

Napomena: Prilikom preuzimanja samog programa, prvo se skida mali instaler, a ovaj posle preuzima kompletnu instalaciju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP/Vista/7/8/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (10 ocena, prosečno: 4,80 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

2 Komentara

  • Hvala za tako dobar, svestranski program. Super radi na win 10.

  • Samo mala ispravka!
    Snimci skinuti RealPlayer-om mogu se narezati na DVD. (Bar sam ja to mogao.) Uostalom, ako neko ne moze, prosto konvertuje snimak u .avi (ili neki slican) uz pomoc YouTube Downloader-a i gotova stvar.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *