AVG AntiVirus Free 2013

AVG AntiVirus Free 2013

AVG AntiVirus Free 2013 je najnovija verzija popularnog AVG AntiVirus Free alata za borbu protiv virusa. U ovoj verziji, inžinjeri AVG-a potrudili su se da gledaju što dalje u budućnost, a i da isprave što više propusta iz prošlosti.

Tako nam AVG AntiVirus Free 2013 donosi potpuno osvežen korisnički interfejs optimizovan za Windows 8, koji zaista čini program lakšim za korišćenje, a lakoća instaliranja nakon downloada je ostala na nivou prethodne verzije(program se veoma lako i brzo instalira).

Nama je trebalo oko 5 minuta da preuzmemo program, instaliramo ga i u potpunosti sve podesimo.

Kada kliknete na link za preuzimanje, skinućete instaler veličine oko 5mb, a pokretanjem instalera, preuzećete instalaciju veličine oko 33mb. Ovo je fantastično smanjenje veličine instalacije, jer samo pre 2 godine, instalacija za AVG AntiVirus Free bila je velika preko 100mb.

Kada instalarite novu verziju pod Windows-om 8, restart nije potreban. To nije iznenađujuće za Windows 8, ono što je nas oduševilo je da čak ni prilikom instalacije pod Windowsom 7 i starijim verzijama, restart mašine takođe nije potreban.

Kao i u prethodnoj verziji, preporučujemo vam da ne istalirate AVG Toolbar, jer će vas udaviti dok ste online. Takođe čitajte pažljivo sve što vam se nudi prilikom instalacije i de-čekirajte sve opcije sem instalacije osnovnog programa.

AVG AntiVirus Free 2013 nudi širok spektar efikasnih alata pomoću kojih možete zaštiti vaš računar. Zajedno sa očekivanim antivirusnim i anti-malvare skenerima, program ima i odličan rootkit skener, kao i alate za detekciju i uklanjanje lažnih antivirus programa. Ako koristite POP email sistem, AVG free nudi solidnu zaštitu za ovaj način korišćenja e-pošte.

Jedno od najbitnijih i najboljih poboljšanja koje smo primetili u ovoj novoj verziji AVG-a, je znatno manje opterećenje račnunara u svakodnevnom radu. Slobodno možemo reći da za skoro 30% manje opterečuje mašinu od prošlogodišnje verzije. Bravo za AVG i njihove inžinjere, obavili su sjajan posao i tako sada AVG AntiVirus Free 2013 spada u najbrže besplatne antivirus alate.

Zaključak

Iako nije savršen, AVG AntiVirus Free 2013 je definitivno jedan od najboljih besplatnih programa za zaštitu od virusa i drugih malicioznih programa. Ako niste zadovoljni svojim trenutnim antivirus programom, jer vam guši računar, probajte AVG AntiVirus Free 2013.

Sistemska zahtevnost:

Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Windows 10

Da preuzmete najnoviju verziju AVG AntiVirus Free 2013, kliknite OVDE.

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Raja Vozdrica da li mi neko moze reci koliko je dobar AVG Antivirus 2013 , da li ga je neko download – ovao na svo racunar??? Pozzzzzzzzzz Mirza

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *