AVG AntiVirus Free 2013

AVG AntiVirus Free 2013

AVG AntiVirus Free 2013 je najnovija verzija popularnog AVG AntiVirus Free alata za borbu protiv virusa. U ovoj verziji, inžinjeri AVG-a potrudili su se da gledaju što dalje u budućnost, a i da isprave što više propusta iz prošlosti.

Tako nam AVG AntiVirus Free 2013 donosi potpuno osvežen korisnički interfejs optimizovan za Windows 8, koji zaista čini program lakšim za korišćenje, a lakoća instaliranja nakon downloada je ostala na nivou prethodne verzije(program se veoma lako i brzo instalira).

Nama je trebalo oko 5 minuta da preuzmemo program, instaliramo ga i u potpunosti sve podesimo.

Kada kliknete na link za preuzimanje, skinućete instaler veličine oko 5mb, a pokretanjem instalera, preuzećete instalaciju veličine oko 33mb. Ovo je fantastično smanjenje veličine instalacije, jer samo pre 2 godine, instalacija za AVG AntiVirus Free bila je velika preko 100mb.

Kada instalarite novu verziju pod Windows-om 8, restart nije potreban. To nije iznenađujuće za Windows 8, ono što je nas oduševilo je da čak ni prilikom instalacije pod Windowsom 7 i starijim verzijama, restart mašine takođe nije potreban.

Kao i u prethodnoj verziji, preporučujemo vam da ne istalirate AVG Toolbar, jer će vas udaviti dok ste online. Takođe čitajte pažljivo sve što vam se nudi prilikom instalacije i de-čekirajte sve opcije sem instalacije osnovnog programa.

AVG AntiVirus Free 2013 nudi širok spektar efikasnih alata pomoću kojih možete zaštiti vaš računar. Zajedno sa očekivanim antivirusnim i anti-malvare skenerima, program ima i odličan rootkit skener, kao i alate za detekciju i uklanjanje lažnih antivirus programa. Ako koristite POP email sistem, AVG free nudi solidnu zaštitu za ovaj način korišćenja e-pošte.

Jedno od najbitnijih i najboljih poboljšanja koje smo primetili u ovoj novoj verziji AVG-a, je znatno manje opterećenje račnunara u svakodnevnom radu. Slobodno možemo reći da za skoro 30% manje opterečuje mašinu od prošlogodišnje verzije. Bravo za AVG i njihove inžinjere, obavili su sjajan posao i tako sada AVG AntiVirus Free 2013 spada u najbrže besplatne antivirus alate.

Zaključak

Iako nije savršen, AVG AntiVirus Free 2013 je definitivno jedan od najboljih besplatnih programa za zaštitu od virusa i drugih malicioznih programa. Ako niste zadovoljni svojim trenutnim antivirus programom, jer vam guši računar, probajte AVG AntiVirus Free 2013.

Sistemska zahtevnost:

Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Windows 10

Da preuzmete najnoviju verziju AVG AntiVirus Free 2013, kliknite OVDE.

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

1 Komentar

  • Raja Vozdrica da li mi neko moze reci koliko je dobar AVG Antivirus 2013 , da li ga je neko download – ovao na svo racunar??? Pozzzzzzzzzz Mirza

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *