Rescue Time

Rescue Time

Resue Time Prikaz Aplikacije

Rescue Time je besplatna aplikacija koja omogućava korisnicima da prate provedeno vreme na svojim računarima. Rescue Time radi u pozadini računara i prati sve aktivnosti korisnika ali takođe omogućava organizaciju vremena za efikasnije korišćenje računara.

Rescue Time vam daje uvid u sve sate i minute provedene na računaru, od specifičnih detalja do sveobuhvatnih pregleda. Ako ste se ikad pitali gde vam je otišlo svo vreme na računaru ova aplikacija može tu da vam pomogne. Ali uz praćenje aktivnosti Rescue Time takođe pomaže korisniku da organizuje svoje vreme na efikasan način.
Ova aplikacija ima opciju da prikazuje sve statistike o aktivnosti u tabelama korisnih i aplikacija koje odvraćaju pažnju.

Rescue Time je besplatna aplikacija koja sadrži opcije plaćanja, ali te opcije samo omogućavaju više korisnih stavki koje nisu neophodne da bi aplikacija radila. Besplatna verzija omogućava praćenje aktivnosti aplikacija i veb stranica dok plaćena verzija ima naprednije opcije kao što je mogućnost blokiranja veb stranica koje odvlače pažnju.

Za korišćenje Rescue Time aplikacije korisnik mora da napravi besplatan nalog sa svojom email adresom. Ova aplikacija je jako korisna korisnicima koji provode dosta vremena na svom računaru i omogućava im da efikasno organizuju svoje vreme.

Sistemska Zahtevnost:

Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *