Filzip

Filzip

Filzip Prikaz Programa

Filzip je besplatan program otvorenog koda koji služi za arhiviranje i kompresiju podataka. Filzip podržava 15 tipova arhiviranja uključujući ACE, ARC, ARJ, BH, CAB, RAR, TAR, LHA, XXE, ZOO, ZIP i druge.

Filzip omogućava korisniku da koristi takozvane drag and drop, multi extract i fast extract funkcije. Filzip ima sve opcije za zip program kao što su: Dodavanje fajlova u arhivu, brisanje fajlova, pregled, otvaranje fajlova iz arhiva, pregled zip komentara, zaštita zip fajla sa šifrom, testiranje uporedo sa dekompresijom fajlova, pretvaranje iz jedne u drugi tip arhive i slanje arhiva preko interneta koristeći email adresu.

Filzip se izdvaja od ostalih programa po lakoći korišćenja, interfejs programa je veoma običnog dizajna. Ima i korisnu opciju help za pomoć novijim korisnicima.

Filzip podržava sve tipove arhiviranja koje se najčešće koriste tako da će većini korisnika biti sasvim dovoljan. Kao i većina novijih programa za kompresiju. Filzip traži od korisnika da prvo otvori ili napravi arhivu pa tek onda da dodaje fajlove što je veoma olakšano jednostavnim interfejsom koji omogućava da korisnik direktno izabere fajlove sa računara.

Filzip sadrži većinu opcija koje se očekuju od ove vrste programa, potpuno je besplatan za korišćenje, veoma lak za nove korisnike i dovoljno fleksibilan za korisnike sa više iskustva.

Sistemska Zahtevnost:

Windows 95 / 98 / NT / 2000 / XP / 7 / 8 / 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *