SayHi Translate – Univerzalni prevodilac

SayHi Translate – Univerzalni prevodilac

Ukoliko želite da prevedete određeni tekst, to možete jednostavno uraditi pomoću brojnih besplatnih servisa, kao što je Google Translate. Međutim, kada se nađete u stranoj državi i treba vam da pitate nešto nekog od lokalaca, ovakvi alati vam neće mnogo pomoći. Ipak, ima rešenja, a aplikacija koju ćemo vam predstaviti će vam pomoći baš u ovakvim trenucima.

SayHi Translate je besplatna aplikacija za Android i iOS koja će vam omogućiti da prevedete ono što izgovorite, kao i ono što izgovori vaš sagovornik.

Kako radi SayHi Translate?

SayHi Translate je aplikacija koja služi za prevođenje govora i teksta u realnom vremenu, a ono što je prevedeno, aplikacija će izgovoriti na jeziku koji sami odaberete. Podržani su maltene svi svetski jezici, uključujući i srpski i hrvatski, a za svaki jezik moći ćete da odaberete da li će muški ili ženski glas pročitati prevod.

SayHi Translate - prevodjenje

Kada pokrenete SayHi Translate, ugledaćete lep i pregledan korisnički interfejs u čijem dnu se nalaze dva dugmeta sa slikom mikrofona i ispod kojih piše jezik. Kada pritisnete na određeno dugme, moći ćete da izgovorite nešto na jeziku koji piše ispod tog dugmeta. Posle ovoga, aplikacija će prevesti, ispisati prevod na ekranu i izgovoriti ono što je prevedeno. Na ovaj način, možete voditi razgovor na bilo kom jeziku.

Za korišćenje SayHi Translate-a, nema potrebe za bilo kakvim podešavanjima, osim odabira jezika i glasa na kome će se jezik čitati, što čini korišćenje aplikacija izuzetno jednostavnim. Pored ovoga, nema nikakvih reklama i sve opcije odmah dobijate potpuno besplatno.

Na žalost, imamo jednu, ne tako malu, kritiku. Za korišćenje SayHi Translate-a neophodno je da budete povezani na internet. Zato što smatramo da je ovo aplikacija koju će većina koristiti isključivo na putovanjima u strane zemlje, gde verovatno nemaju pristup mobilnom internetu, ovo može biti ozbiljan problem. Naravno, doći do WiFi-ja nije nemoguće, pogotovo u turističkoj zoni, ali bi više voleli da postoji opcija da se preuzmemo paket jezika, tako da aplikacija može da radi i bez interneta.

SayHi Translate - odabir jezika

SayHi Translate će vam pomoći na putovanjima u zemlje čiji jezik ne govorite

SayHi Translate je fenomenalna aplikacija. Radi odlično, potpuno je besplatna, ne sadrži reklame i jednostavno se koristi Kritika koju smo dali, iako može biti problem, pogotovu ukoliko planirate da provedete vreme u manjim gradovima, gde javni WiFi internet nije lako dostupan. Međutim, čak i na ovakvim mestima možete, bez većih problema, da pronađete kafić koji nudi besplatni internet. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da SayHi Translate dobija našu preporuku.

Platforma:
Android i iOS

U linku za preuzimanje, ponudili smo SayHi Translate verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *