ShareX

ShareX

ShareX

ShareX je besplatan program, otvorenog koda, za snimanje screenshotova sa desktopa i upravljanje njima.

Odlikuje se mnogobrojnim opcijama, inovativnim korisničkim interfejsom i GPL licencom. Podržan je na svim Windows operativnim sistemima.

Pomoću ovog programa, pored hvatanja screenshotova, moguće je i generisati GiF animacije, prethodno kreirane sadržaje direktno obraditi, snimiti ih u različitim formatima (PNG, JPEG, BMP i TIFF) i uploadovati na 30-ak društvenih servisa, uključujući: ImageShack, Flickr, TinyPic, Photobucket, Dropbox, Google Drive itd.

Što se tiče snimanje sadržaja ekrana, snimanje je moguće obaviti na 15 različitih načina. Preko periodičnog snimanje samo aktivnog prozora, pojedinačnih delova kroz različite oblike (pravougaonika, elipse, trougla, romba, ručno ucrtanog poligona itd), pa do celog ekrana.

Nad kreiranim slikama moguće je vršite razne operacije, dodavati tekst, vodeni žig, izvršiti skaliranje, rotiranje, podešavanje intenziteta osvetljenja, dodavanje specijalnih efekata, poput blura, embossa, smootha, sharpena i još mnogo toga.

ShareX predstavlja jedan od najsveobuhvatnijih alata za snimanje sadržaja ekrana, koji je namenjen kako početnicima tako i iskusnijim korisnicima. Probajte ga, neće vas izneveriti.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *