Skype auto recorder

Skype auto recorder

Skype auto recorder je besplatan program za snimanje Skype razgovora. Program se može podesiti da snima automatski sve razgovore ili snimanje možete pokretati ručno za svaki razgovor koji želite da snimite posebno.

Pitate se verovatno, zašto je potrebno snimati Skype razgovore. Snimanje razgovora na Skype-u može biti neophodno, na primer, ako razgovaramo sa klijentom ili poslovnim partnerom, pa želimo kasnije da preslušamo razgovor i podestimo se pojedinosti. Ili naprosto kod bilo kog dužeg razgovora u kome se priča o bitnim detaljima kojih bi želeli kasnije da se podsetimo.

Program ne zahteva instalaciju, kada ga skinete, trebate samo da ga raspakujete i pokrenete levim dvoklikom miša na fajl „SkypeAutoRecorder„.

Kada pokrenete program, Skype će vas pitati da mu date dozvolu za korišćenje, vi samo kliknite na „Allow access„. Nakon toga će se u System Tray-u(u donjem desnom uglu pored sata), pojaviti ikonica u obliku mikrofona na koju trebate da kliknete desnim klikom, a potom levim klikom na „Settings“ kako bi ste mogli da izvršite podešavanja.

U podešavanjima možete da podesite za koje korisnike ne želite da se razgovori snimaju (dodate samo korisnike sa vaše kontakt liste), a možete podesiti i da li želite da se program uvek startuje sa Windows-om. Ovde takođe podešavate folder u koji želite da Skype auto recorder snima razgovore. Razgovori se snimaju u mp3 formatu.

Ako Vam bilo šta u vezi sa instalacijom ili korišćenjem Skype auto recorder-a nije jasno, posetite online help, tu je sve detaljno i precizno objašnjeno.

Bilo da Skype koristite u privatne ili poslovne svrhe, ukoliko imate potrebe za snimanjem razgovora, Skype auto recorder je idelano, a potpuno besplatno rešenje, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *