HandBrake

HandBrake

HandBrake – besplatan video konverter

HandBrake je besplatan video konverter, pomoću kojeg možete da prekonvertujete video snimak skoro pa bilo kog formata u neki od ponuđenih modernih, široko rasprostranjenih video kodeka.

Program je open source što znači da je u potpunosti besplatan za kućnu kao i za poslovnu upotrebu.

HandBrake kao ulazni fajl podržava skoro sve poznatije video formate, kao i DVD i BluRay diskove koji ne sadrže nikakvu zaštitu od kopiranja.

Kao izlazni fajl, program daje .MP4(.M4V) ili .MKV video fajl, a za kopresiju koristi video kodeke: H.264(x264), MPEG-4 i MPEG-2 (libav), i Theora(libtheora). Za enkodovanje zvuka, program koristi kodeke: AAC, CoreAudio AAC/HE-AAC (Isključivo OS X), MP3, Flac, AC3, ili Vorbis. Za završnu obradu zvuka, tu su: AC-3, DTS, DTS-HD, AAC i MP3 kodek.

HandBrake je idealan za rad sa full HD materijalom(1920×1080). Ako prebacite snimljeni materijal iz svoje digitalne kamere u računar i izmontirate ga, u većini slučajeva, dobijeni fajl će biti preveliki za upload na YouTube. Idelan način da smanjite takav fajl bez gubitka kvaliteta, je da ga konvertujete pomoću HandBrake-a.

Interfejs programa je veoma jednostavan, sa ne previše podešavanja. Lako ćete se snaći. Ako vam zatreba pomoć ili ne možete da se snađete oko nečega, tu je HandBrake online Help i HandBrake najčešće postavljena pitanja.

Sve u svemu, HandBrake je jedan sjajan, a pritom i potpuno besplatan video konverter. Bilo da ste početnik u video montaži ili profesionalac koji traži jednostavan, ali moćan video konverter, HandBrake ima našu toplu preporuku, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 10 32-bit i 64-bit

Napomena: Program na linku za preuzimanje je 32-bitni, da skinete 64-bitnu verziju za Windows, kliknite OVDE. Da skinete verziju za MAC OS ili Linux, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *