Skidanje video klipova sa interneta

Ažurirano: oktobar 15th, 2020
Skidanje video klipova sa interneta

Skidanje video klipova sa interneta nije ni malo komplikovan proces. Pripremili smo za vas jednostavno uputstvo za skidanje video snimaka u Windows-u sa bilo kog veb sajta.

Postoje razni načini za skidanje video klipova, jedan od njih je svakako sajt y2mate.guru. Odete na y2mate.guru, pastujete link do stranice sajta sa kog hoćete da skinete video i kliknete na download. Ne može biti jednostavnije. Jedina mana ove metode je što nisu podržani baš svi sajtovi.

Pored prethodno navedene metode, postoji i jednostavan način da skidate video klipove sa aspolutno bilo kog sajta na internetu, sve što vam je potrebno za skidanje video klipova sa interneta je instaliran internet browser: Firefox ili Chrome.

Da bi ste počeli da skidate video klipove, trebate prvo da istalirate dodatak(Add-on) za Firefox ili Chrome, a to su Video DownloadHelper za Firefox i Video Downloader professional za Chrome.

Video DownloadHelper

Ovo uputstvo se odnosi na Video DownloadHelper za Firefox. Mi vam preporučujemo da koristite Firefox, jer nismo testirali kako radi dodatak za Chrome.

1) Kada ste instalirali Video DownloadHelper za Firefox, prvo trebate da podesite folder u kome će dodatak da čuva skinute video klipove, kao i broj dozvoljenih istovremenih downloada.

Evo kako to da izvedete: u Firefox-u kliknite na Video DownloadHelper ikonicu Video DownloadHelper ikonica, koja se nalazi sa desne strane adresne linije, pa kliknite na Settings

(kliknite na sliku ispod da biste je uvećali)

Video DownloadHelper podešavanja

Kada vam se otvori prozor sa podešavanjima, kliknete na Behavior, pa na Change, tu promenite folder u koji želite da vam se skidaju video klipovi. Zatim promenite na 2 mesta broj dozvoljenih istovremenih download-a i kliknete na Save.

(kliknite na sliku ispod da biste je uvećali)

Video DownloadHelper podešavanja foldera za download i broja preuzimanja

2) Kada ste podeseli sve prethodno navedeno, spremni ste za skidanje video klipova sa YouTube-a, Facebook-a ili bilo kog drugog sajta. Video snimci se skidaju sa svega par klikova mišem, a postupak je sledeći:

Otvorite bilo koji sajt na kome je video koji želite da skinete i prvo pustite video. Kada ste pustili video, ikonica za Video DownloadHelper će početi da se vrti (tri balnočića), u tom trenutku trebate da uradite sledeće:

  1. kliknete levim klikom miša na ikonicu za Video DownloadHelper
  2. kliknete levim klikom miša na ime video klipa u rezoluciji u kojoj želite da ga skinete

Ceo postupak je prikazan na slici ispod:

(kliknite na sliku ispod da biste je uvećali)

Video DownloadHelper skidanje video klipova sa interneta

I to je to, video klip će se skinuti na vaš računar u folder koji ste prethodno podesili. Za gledanje skinutih video klipova preporučujemo vam sjajni, a potpuno besplatni Gom video plejer.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (10 ocena, prosečno: 3,90 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

6 Komentara

  • Imate još jednostavnije, bez ikakvih skidanja programa. Ako hoćete da skinete neki video sa jutjuba, dovoljno je da iz linka uklonite samo ube, i onda možete birati da li hoćete u mp3 ili baš u video formatu.

  • Jednostavno internet download manager skida sve i svasta

  • Ovo je super stvar. Mogu da skidam filmove ili crtane koji su pusteni u bioskope naravno ako ih ima na nekim sajtovima bioskopa. Najbolji program ikad i vi ste najbolji koji ste ga postavili. Hvala

  • super

  • JDownloader je majka za skidanje.

  • Kako skidati video snimke sa Yahoo movies?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *